Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani! Mesajul vedetei pentru ele este emoționant până la lacrimi FOTO

Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani! Mesajul vedetei pentru ele este emoționant până la lacrimi FOTO
Mesajul Danei Budeanu catre fiicele ei, in ziua in care au implinit 18 ani

Este zi de sărbătoare în familia Danei Budeanu. Fiicele creatoarei de modă au împlinit vârsta majoratului, iar celebra lor mamă le-a dedicat un mesaj superb pe rețelele sociale. Creatoarea Verdictului Politic și-a emoționat urmăritorii cu dedicația pentru fetele ei, Maria și Dana.

Dana Budeanu, mesaj emoționant de ziua fiicelor sale, la 18 ani

Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani, iar mama lor le-a dedicat cel mai frumos mesaj pe rețelele sociale. Controversata creatoare de modă și-a reamintit seara zilei de 22 noiembrie 2004, când le-a adus pe lume pe gemenele Maria și Dana, minunea sufletului său.

„Astept sa se faca zece seara si sa simt ce am trait acum optsprezece ani…nasterea… Am renascut odata cu doua inimioare ce s au grabit sa ma tina n brate si mi arate ce inseamna sa fii Dumnezeu.

Dumnezeu suntem doar pentru copiii nostri, va spuneam candva…si n avem voie sa i dezamagim nicio secunda despre asta. Copiii nostri cred ca putem tot, stim tot, vedem tot si se urca incet, cu piciorusele si manutele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi parinti.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna datori sa-i facem fericiti cu orice pret…Alte datorii nu avem in viata asta fata de nimeni si nimic.

Ma uit la ele de cand le am adus pe lume si n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii…si stiu ca nu le-am dezamagit si ca tot ceea ce au visat despre lume, le-am aratat ca exista.”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa oficială de Facebook.

„Le-am crescut într-o poveste a lumii care azi se chinuie să nu moară!”

Creatoarea aplicației Verdict by Dana Budeanu este o mamă responsabilă, devotată și extrem de iubitoare, atribute pe care le-a dovedit, de-a lungul timpului, prin mesajele emoționante pe care le-a scris despre și pentru gemenele ei.

Dana Budeanu se mândrește cu faptul că are o relație extrem de apropiată cu fiicele sale, cărora le-a acordat cea mai frumoasă educație, precum orice părinte model.

„Le-am arătat ca iubirea-i tot si că ura-i doar a celor ce nu au fost iubiti, le-am spus ca frica nu exista si ca universul suntem noi, le-am luat cu mine sa vada, sa simta, sa inteleaga tot pana la capatul pamantului, ca sa stie ca de oriunde poti ajunge si de oriunde te poti intoarce.

Nu le-am certat vreodată, nu le-am umilit nicicând, nu le-am tipat vorbe, nu le-am soptit neînțelesuri…le-am crescut intr-o poveste a lumii care azi se chinuie sa nu moara si le-am salvat de tot ce nu-i iubire.

„Fetitele dumneavoastra rad continuu, mereu sunt fericite!” mi se spune de aproape douazeci de ani. Noi nu avem zile grele, avem copii. Si asta inseamna ca suntem binecuvantati de Dumnezeu si ca suntem fericiti sa i crestem si pe ei astfel!

Rămân ca mereu, doar în urma pașilor lor, ca să nu uit să merg, căci fără ele nu mai știu oricum! Copiii sunt sufletul nostru în văzul tuturor! Sunt bine rău de tot, înseamnă!”, și-a încheiat Dana Budeanu mesajul din mediul online.

Urmăriți Playtech.ro și pe