Fiica unei paciente de la Spitalul din Târgu Jiu, acuzații grave la adresa cadrelor medicale: „O duc bună la spital și o găsesc cu picioarele rupte”

Fiica unei paciente de la Spitalul din Târgu Jiu, acuzații grave la adresa cadrelor medicale: „O duc bună la spital și o găsesc cu picioarele rupte”
Intrarea în SPitalul din Târgu Jiu

Florin Răscol este fiica unei paciente a Spitalului Județean din Târgu Jiu care a fost internată pentru o problemă de sănătate, însă pe parcursul șederii ei în spital a suferit un accident care i-ar fi produs fracturarea piciorului. Revoltată de ce a pățit mama ei, femeia cere să se facă dreptate, dând asigurări că va face orice demers este necesar pentru ca cei vinovați să plătească.

„Nu vrea sa-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat”

Fiica pacientei de 72 de ani este revoltată de tratamentul pe care femeia l-ar fi primit în spitalul din Târgu Jiu. Acesteia i s-a zis că mama sa ar fi căzut din pat, moment în care și-ar fi rupt piciorul. Cu toate acestea, femeia nu poate crede că impactul unei căzături poate fi atât de mare, așa că este hotărâtă să depună plângere la Poliție și Parchet.

O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte. Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat. Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet”, a explicat aceasta pentru Digi24.

Ce spun reprezentanții spitalului

În urma plângerii făcute de femeie în spațiul public, reprezentanții spitalului au recunoscut că femeia ar fi căzut în baie și și-ar fi fracturat piciorul, lucru care s-a întâmplat și în trecut, dovadă fiind vânătăile de pe corpul bătrânei.

„Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor, pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o.”, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului. De asemenea, managerul Spitalului Județean din Târgu Jiu a transmis că va face verificări în acest caz.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI