Fiica lui Piedone s-a căsătorit, în acest weekend. Surpriză totală: cine și-a făcut apariția la nuntă

Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit

Fiica lui Cristian Popescu Piedone s-a căsătorit sâmbătă seara, iar nunta a avut loc la un restaurant de fițe din București. La evenimentul la care au participat 600 de invitați și-a făcut apariția și un personaj-surpriză. Fiica lui Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4 din București, a fost socru mic sâmbătă seara. Fiica sa s-a căsătorit, iar nunta a avut loc la un restaurant de fițe din București. Vezi cum arată mireasa, în galeria foto!

La petrecere au participat nu mai puțin de 600 de invitați. La un moment, și-a făcut apariția și un personaj-surpriză.

Fiica lui Piedone s-a căsătorit: cine a venit la petrecere

Printre invitații la fericitul eveniment s-au numărat Andra, Liviu Vârciu, Amalia Constantin sau Jean de la Craiova. Dar a existat și o apariție-surpriză.

E vorba de Ramona Bruynseels, cea care vrea să devină candidată la președinție din partea partidului fondat de Dan Voiculescu. Acesta a oferit chiar și un moment muzical.

A luat microfonul și a început să fredoneze versurile piesei ,,Cântă cucu bată-l vina”, potrivit spynews.ro.

Nunta fiicei lui Cristian Popescu Piedone a avut loc pe malul lacului, la un restaurant din Buftea. Mireasa, Ana Maria, a purtat o rochie sexy, cu crăpătură adâncă și decolteu amplu.

Mirele, ginerele lui Piedone, a ales un costum elegant, negru, potrivit pentru acest eveniment special. Ana Maria şi soţul ei s-au cunoscut pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone a condus Primăria Sectorului 4 până în noiembrie 2015. A demisionat din funcție în urma protestelor masive de stradă după tragedia de la Colectiv. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI