Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Cum arată acum Karina FOTO

de: Stan Nicu
20 08. 2020

Mihai Gâdea este în culmea fericirii. Fiica celebrului prezentator TV, Karina, a împlinit 18 ani, ocazie cu care Mihai Gâdea a dat o petrecere în cinstea ei. Realizatorul TV a jucat un alt rol la petrecerea Karinei. Acesta a luat microfonul, a urcat pe scenă și a cântat.

Fiica lui Mihai Gâdea a devenit majoră. Cum arată Karina după ce a împlinit 18 ani FOTO

Mihai Gâdea a renunțat, pentru o seară, la postura de prezentator TV și a devenit un fericit cântăreț. Acesta a cântat de fericire la petrecerea fiicei sale Karina, care a împlinit 18 ani. Astfel, fericitul tătic a vrut să îi ofere un moment special fiicei sale, care a devenit majoră.

Cu ocazia aniversării, Mihai Gâdea s-a urcat pe scenă, a luat microfonul și i-a spus, în versuri fetei lui, cât de multă dragoste îi poartă. Toți cei prezenți au rămas mască de numărul oferit de MIhai Gâdea.

Mihai Gâdea și fiica sa, Karina Maisha

Mihai Gâdea are calități reale de cântăreț

Nimeni nu bănuia ca seriosul prezentator al emisiunii „Sinteza Zilei” să aibă astfel de talente. Karina Maisha în schimb, este cunoscută pentru talentele sale. Karina are un canal de Youtube, unde postează cover-uri ale unor piese celebre, încă de pe vremea pe când avea 14 ani.

Mihai Gâdea duce o viață personală foarte discretă, dar chiar și așa ies la iveală chestii din familia lui. Mihai Gâdea este însurat cu Agatha, fiică de pastor adventist din Timișoara. De asemenea, soția sa este o sportivă înrăită.

Agatha, soția lui Mihai Gâdea, o sportivă înrăită

Agatha participă la competiții de triathlon, un sport dificil, compus din mai multe trei discipline: înot, bicicleta și alergare. De asemenea, soția prezentatorului TV, alături de sora ei, conduc ameble o grădiniță privată.

Afacerea lor a avut grav de suferit în timpul epidemiei de coronavirus, întrucât toate grădinițele au fost închise pentru o perioadă mare de timp.