Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluiri despre marele actor la 21 de ani de la moartea lui. Ce a transmis Irina (exclusiv)

Fiica lui Dem Rădulescu, dezvăluiri despre marele actor la 21 de ani de la moartea lui. Ce a transmis Irina (exclusiv)
Cum arata fiica lui Dem Radulescu in prezent. Ce eveniment pregateste Irina in memoria marelui actor

Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu, face dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl său, la 21 de ani de la moartea acestuia. Ce spune Irina despre părintele său, unul dintre cei mai cunoscuți actori români din toate timpurile.

Fiica lui Dem Rădulescu dă cărțile pe față, la 21 de ani de la moartea lui

Dem Rădulescu ar fi împlinit acum, la sfârșit de septembrie, 90 de ani. Dacă ar mai fi trăit, marele actor ar mai fi avut multe de spus pe scena de teatru. Din păcate, pe 17 septembrie 2000, acesta s-a stins din viaţă fulgerător, lăsând în urma sa multă durere și suferință. După 21 de ani de la acel moment, fiica acestuia rupe tăcerea.

În urmă cu 21 de ani, actorul Dem Rădulescu a mers cu familia la casa pe care o deținea în Câmpina. În momentul în care a coborât din mașină, acesta ar fi ridicat privirea spre cer, ar fi respirat profund și ar fi adăugat: ”Ce aer curat e aici!”. Au fost ultimele cuvinte ale regretatului actor. Imediat după rostirea lor, Dem s-a prăbușit la pământ, secerat de un infarct ce i-a fost fatal. Peste doar patru zile, urma să sărbătorească împlinirea a 69 de ani.

Irina Rădulescu avea doar 14 anișori, când a rămas fără tată

Pentru Irina Rădulescu, fiica sa, a fost un adevărat șoc. La acea vreme, avea doar 14 ani. Rămasă mult prea devreme fără tată, fata lui Dem Rădulescu a fost nevoită să se maturizeze brusc. Susține, însă, că nu a uitat nimic din timpul petrecut cu părintele său iubit. A ales să urmeze tot actoria, precum părinții săi, fiindcă nu doar tatăl făcea parte din breaslă, ci și mama, Adriana Șchiopu.

”Tata a rămas într-un fel alături de mine, în tot acest timp. Nu aș ști să vă explic foarte clar acest lucru, dar pot să-l exprim fără niciun fel de teamă.

Și nu, nu e nimic ieșit din comun, niciun fel de lucruri paranormale. Nu pot spune nici că l-am visat des, de nu știu câte ori, dar știu că e tot timpul cu mine”, a declarat Irina Rădulescu pentru Impact.

Regretatul actor a rămas o legendă a teatrului românesc

Irina Rădulescu susține că anii studenției au fost cu totul speciali, deoarece ”Dem Rădulescu era și a rămas o legendă”.

”Când am devenit studentă la actorie a fost o perioadă aparte. Fiindcă spiritul lui era acolo, între zidurile acelea. Era și este încă o legendă printre profesorii și studenții din diverse generații.

Am descoperit asta cu uimire, deși știam că tatăl meu este foarte cunoscut. O știam pe propria-mi piele, dar în studenție a fost parcă puțin diferit”, a dezvăluit fiica lui Dem Rădulescu.

Ce o nemulțumește pe Irina

Dacă ar putea schimba ceva, ar fi probabil renunțarea la porecla care i-a rămas atribuită tatălui ei, cea de ”Bibanul”.

”E o poreclă care a fost definitorie, poate, pentru perioada de început a vieții sale. Dar nu și pentru ce a urmat. Pentru mine, tatăl meu este mai degrabă Dom profesor, cum i s-a spus și i se mai spune și azi în Facultatea de Teatru. Sau Maestrul. În cazul tatălui meu aș prefera Dom Profesor!”, susține actrița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI