Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, prima ceartă în public. Ce s-a întâmplat

de: Andrei Simion
11 01. 2020

În presa românească au tot apărut informații legate de relația celor doi, dar mai ales de o presupusă sarcină a Alexiei. Fiica Andreei Esca, în acest moment, în vacanță, alături de Mario, în rest, în timpul anului la Londra, pentru studii.

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, prima ceartă în public

După ce, cu puțină vreme în urmă, iubitul Alexiei, Mario Fresh, a ieșit în presă și spună care este situația reală, se pare că acum s-au cam schimbat lucrurile între cei doi. A existat un episod, puțin ciudat, între cei doi, într-un mall bucureștean, când Mario Fresh și Alexia Eram, au fost surprinși de paparazzii WOWbiz.ro în mijlocul unui scandal uriaș.

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, prima ceartă în public. Ce s-a întâmplat (foto: Wowbiz.ro)

Se pare că cei doi au ajuns la ceartă, după ce au mers la cumpărături. Partea mai puțin confortabilă este că, atunci când mergi cu o fată / femeie la cumpărături în Mall, trebuie să te înarmezi cu răbdare, să ai bani pe card și să ții pasul cu partenera, care ”sare” dintr-un magazin în altul, mai ales dacă sunt și reduceri masive.

Ce s-a întâmplat

Conform celor de la wowbiz, se pare că acesta a fost motivul pentru care cei doi au fost surprinși certându-se în mijlocul Mall-ului. Timp de minute bune, cei doi, în mijlocul mall-ului, au avut o discuție cât se poate de serioasă și tensionată, subiectul fiind unul asupra căruia, probabil, nu se pot înțelege.

Dacă e să ne luăm după atitudinea lui Mario (vezi foto), e clar că cearta a fost pe tema cumpărăturilor și a timpului alocat, fiind vadit plictisit și sătul de mers prin magazine. În cele din urmă Mario a cedat și au plecat mai departe.

Asta nu este altceva decât o ceartă între doi îndrăgostiți, lucru normal, în cam toate relațiile. Oricum relația dintre Mario Fresh și fiica Andreei Esca este una care pare să fie extrem de solidă. Cei doi se iubesc de trei ani. Au fost și subiectul unor speculații cu privire la sarcina Alexiei Eram.