Femeie, stropită cu benzină și incendiată de soț. De frică, victima a îndurat suferința și nu a sunat la 112. Ce s-a întâmplat a doua zi

Femeie, stropită cu benzină și incendiată de soț. De frică, victima a îndurat suferința și nu a sunat la 112. Ce s-a întâmplat a doua zi
Femeie arsă de soț în Vaslui Foto ilustrativă

Violența în familie este un act extrem de des întâlnit în România, iar perioada pandemiei, a adâncit și mai tare această problemă cu care societatea noastră se confruntă de ani de zile. Un caz halucinant a avut loc în comunca vasluiană Puiești, după ce o femeie a fost incendiată de soțul său. Au urmat momente de groază, iar de frică, femeia nu a putut solicita ajutor.

Femeie arsă de propriul soț pe față și torace

O femeie din Vaslui a fost victima soțului său violent, acceptând de frică să fie stropită cu benzină, iar mai apoi incendiată. De teamă să nu-și provoace bărbatul, femeia a suportat durere, spaimă și suferință, în speranța că va scăpa cu viață. Din păcate, în urma rănilor provocate de arsuri, femeia de 42 de ani a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 30% din suprafața corpului.

A doua zi, fetița celor doi și-a sunat fratele mai mare și i-a povestit prin ce chinuri a trecut mama sa. Băiatul, aflat la sute de kilometri distanță a sunat la 112 și a solicitat ajutor pentru mama sa. Fetița a mai povestit că bărbatul a venit acasă beat și s-a enervat pe soție că dormea în loc să-l aștepte trează, în picioare.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare

După ce a incendiat-o, acesta a stins focul cu apă, provocându-i răni grave. Ulterior, drept pedeapsă, femeia a fost lăsată afară timp de două ore, potrivit realitateadevaslui.net.
Ajunși la fața locului, medicii s-au îngrozit să descopere prin ce chinuri trecuse biata femeie. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

”Echipajul medical sosit la fața locului, este vorba despre o ambulanță C2 din Bârlad, a găsit pacienta conștientă, dar în stare gravă, prezentând arsuri pe o suprafață de peste 30%, gradul 2 și 3. I s-a acordat primul ajutor și a fost transferată într-o primă fază la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Ulterior se va decide unde, când și cum va fi transferată această pacientă”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui, potrivit antena3.

Potrivit autorităților, acesta nu este primul caz în care agresorul prezintă un comportament violent. În trecut, soțul femeii a tras cu pistolul în fața postului de poliție, motiv pentru care a fost condamnat la închisoare cu executare pentru doi ani. După ce și-a săvârșit pedeapsa, bărbatul nu și-a învățat lecția, astfel că a exercitat un nou act de violență, de data aceasta în familie.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI