Femeia Pești – avantaje și dezavantaje. Cum să îi descoperi latura frumoasă

Femeia Pești – avantaje și dezavantaje. Cum să îi descoperi latura frumoasă
Femai din zodia pești, avantaje și dezavantaje

Femeia din zodia pești este misterioasa zodiacului. Este delicată, plină de compasiune, eleganță și gingășie. De asemenea, este o companie minunată pentru oricine, lângă care sigur nu te vei plictisi. Ar face orice pentru persoanele dragi, mereu le motivează, fiind o sursă de inspirație pentru toți. Femeia din zodia pești este o fire romantică, dar poate face mereu schimbări bruște dacă este de părere că relație nu merge în direcția dorită.

Femeia din zodia Pești

Fiind o zodie jupiteriană, este interesată și de latura ei de spiritualitate, ea este empatică și intuitivă, răspunde bine în diferite situații. O mare parte din nativii din zodia Pești pot avea abilități telepatice. Aceștia au uneori vise premonitorii, ce țin de viitor și ce se poate întâmpla. Mai au și vise foarte lucide și clare.

femeia din zodia pești
femeia din zodia pești

Pentru nativele din zodia Pești, este foarte important pentru ele în a își găsi menirea lor pe această lume, scopul vieții lor la un nivel mai profund față de alte zodii. Sunt mereu în misiunea de a descoperi semnificația profundă a lucrurilor. Nu vei avea niciodată conversații plictisitoare cu o nativă din zodia Pești sau conversații pe teme mărunte. De cele mai multe ori, preferă să rămână misterioase în ochii celorlalți, și să se deschidă cu adevărat în fața persoanelor în care pot avea cu adevărat încredere.

Calitățile femeii Pești

Femeia născută în zodia Pești este una fascinantă cu o serie de calități ce o fac diferită. În același timp, poate avea și anumite defecte, ce ar putea fi un deranj la adresa apropiaților. Aceasta are multe calități ce țin de compasiune, empatie, intuiție.

Intuiția

Nativele din zodia Pești sunt în strânsă corelație cu guvernatorul Neptun, intuiția ei fiind remarcabilă și mult mai dezvoltată față de celelalte zodii. De multe ori, ai impresia că rostește cuvintele tale înaintea ta. Nu o vei vedea niciodată cu o hartă în mână, fiind capabilă să intuiască mereu ce este de făcut, care este drumul corect. Intuiția este punctul ei forte.

Generozitatea

Femeie din zodia Pești este foarte generoasă, de cele mai multe ori, se pune pe locul doi când vine vorba de persoane dragi, ar risca să rămână fără nimic. Dar îi este imposibil să rămână fără nimic, deoarece acțiuni ei caritabile îi aduc mai multă împlinire sufletească mai mare decât orice bogăție.

Femeia din zodia pești
Femeia din zodia pești

Defectele femeii Pești

Este aeriană

Sau cu alte cuvinte, este cu capul în nori și deloc cu picioarele pe Pământ. De multe ori, poate fi amuzant dar poate deveni enervant cânt uiți lucruri importante sau de întâlniri la fel de importante. Viața poate deveni un haos cu acest defect. Rezolvarea nu este tocmai dificilă, cu puțină disciplină și organizare, se poate rezolva această problemă. Femeia Pești poate învăța în timp să devină pragmatică, sau poate rămâne pe tărâmul viselor.

Emoții puternice

Dacă sunt exprimate pe cale artistică, emoțiile sunt un plus imens pentru femeile native din zodia Pești. Cu toate acestea, dacă nu știu să-și gestioneze emoțiile, ele pot avea probleme cauzate de sensibilitatea lor crescută. Cel mai important lucru este să nu-și evite emoțiile, ci să încerce să le înțeleagă.