Femeia pentru care Walter Zenga a divorțat. E cu 16 ani mai tânără ca el

de: Năstase Mirabela
23 10. 2020

Walter Zenga a spus că divorțează de soția sa, Raluca, după o căsnicie de 14 ani. Cei doi au împreună și doi copii. Dar antrenorul italian nu este, se pare, la primul divorț.

Femeia pentru care Walter Zenga a divorțat. E cu 16 ani mai tânără ca el

În trecut, Walter Zenga s-a mai separat și de Elvira Carfagna și de Roberta Termali. De altfel, una dintre căsnicii a fost destrămată de o aventură pe care acesta a avut-o cu Hoara Borselli, un star din Italia. Hoara era cu 16 ani mai tânără decît fostul antrenor de la Național, FCSB și Dinamo, ceea ce a dus la despărțirea lor.

„Și-a părăsit soția ca să fie lângă mine. Era, însă, foarte gelos. A fost o poveste frumoasă, dar era extrem de gelos din cauza diferenței de vârstă. Nu putea suporta ideea că aș putea să îl părăsesc”, a spus Hoara în urmă cu un an, conform as.ro.

Dar Walter Zenga a avut intenții serioase cu Hoara, voia chiar să o ceară de soție, însă relația lor nu a mers, iar italianul a ajuns să fie cu Raluca, românca de care acesta divorțează acum.

A anunțat despărțirea de Raluca

Walter Zenga a făcut anunțul despărțirii de Raluca pe contul său de Instagram.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe contul său de Instagram.

Cei doi s-au cunoscut la Bucureşti, în urmă cu 17 ani, atunci când fostul mare internaţional italian venise să antreneze echipa FC Naţional. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar împreună au doi copii, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. Dar Walter mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrea şi pe Jacopo.