Femeia din România care are cei mai mulți copii. La 44 de ani are deja zece fete și zece băieți. Cum arată familia

de: Mariana Olteanu
18 08. 2023

Georgiana Văcaru este mama cu cei mai mulți copii din România. Femeia a devenit cunoscută după ce a născut 10 fete și 10 băieți. Familia demnă de Cartea Recordurilor este stabilită în comuna argeșeană Stoenești.

Cine este mama cu cei mai mulți copii din România?

Timp de 20 de ani, Georgiana Văcaru a rămas însărcinată în fiecare an. Astfel, aceasta a ajuns să aibă nu mai puţin de 10 fete şi 10 băieţi. Ultimul copil l-a avut în anul 2020.

Potrivit soțului, este destul de dificil din punct de vedere financiar să crești 20 de copii. Familia numeroasă locuiește într-o casă cu opt camere. În încercarea de a salva spațiu, cei doi soți au luat decizia de a monta paturi suprapuse.

Te-ar putea interesa și: Mama cu cei mai mulți copii din istorie. E în Cartea Recordurilor. Cine este cea mai bătrână mamă, dar și cea mai tânără

În ciuda dificultăților, Georgiana Văcaru mărturisește că și-ar dori să mai dea naștere unui copil. Femeia a motivat dorința, spunând că e minunat să fii mamă.

”Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor, conform stirilebzi.ro.

Te-ar putea interesa și: Cine este mama cu cei mai mulţi copii din România. La 44 de ani este deja soacră

 

Cum se simte Georgiana Văcaru?

În ciuda numărului mare de nașteri, starea de sănătate a femeii este una bună. Numele alese de mama cu cei mai mulţi copii din România sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Cel mai mare dintre aceștia are 25 de ani. Mai mult, femeia mărturisește că cinci dintre cei 20 de copii au plecat de acasă, pe propriul drum.

Principala sursă de venit a acestora sunt alocațiile copiilor dar și veniturile tatălui. Bărbatul pleacă la muncă în afara de două ori pe an, primăvara şi toamna, unde strânge bani timp de o lună, două iar apoi se întoarce la familie.

Te-ar putea interesa și: Femeia cu cei mai mulți copii. A născut de 27 de ori și a fost mamă pentru 69 de băieți și fete