08 dec. 2021 | 15:09

Femeia din horoscop pe care trebuie să o eviți toată viața. Zodia ei este întruchiparea răului

Horoscop
Femeia din horoscop pe care trebuie să o eviți toată viața. Zodia ei este întruchiparea răului
Cele mai rele femei din zodiac

Ți s-a întâmplat, cu siguranță, de multe ori să simți faptul că nu ești compatibil cu anumite persoane din jurul tău. Pe lângă „vampirii energetici”, există anumite situații în care intuiția îți dă câteva semnale pentru a evita anumite persoane. Cine sunt cele mai rele femei din zodiac. În topul clasamentului se află o reprezentantă a zodiilor de apă.

Top 5 femei din zodiac pe care e bine să le eviți

Scorpion

Nu este de mirare faptul că femeia Scorpion este prima în topul celor mai răutăcioase zodii. Această nativă a zodiei de apă este o persoană manipulatoare, extrem de geloasă și răzbunătoare. Deși posedă toate armele necesare pentru a te seduce, femeia Scorpion crede în dreptate făcută cu propriile ei mâini.

Este genul de om care nu iartă și nu uită nimic, în special dacă persoanele apropiate i-au făcut rău. Nativele acestei zodii sunt persoane calculate și reci. Nu se lasă influențate de sentimentele lor, atunci când au de luat o decizie importantă.

Berbec

Femeia din zodia Berbec este temperamentală, vulcanică și ușor arogantă. Reprezentanta acestei zodii de foc este regina autoproclamată a horoscopului european. E obișnuită să dea ordine, iar lumea să i se supună sau să o urmeze orbește.

Femeile Berbec nu au multă răbdare cu reprezentanții sexului opus, iar atunci când lucrurile nu le ies conform planului, preferă să apeleze la anumite tehnici de convingere, pentru a-și atinge țelurile.

Fecioară

Femeile din zodia Fecioară pot fi extrem de periculoase, atunci când sunt călcate pe coadă. Sunt perfecționiste și ambițioase, dar pot exagera în relația de cuplu.

Analizează toate gesturile bărbaților și îi lasă, deseori, fără nicio șansă. Nativele acestei zodii de pământ pot fi foarte nemiloase, atunci când își propun acest lucru.

Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt printre cele mai dificile reprezentante ale zodiacului european. Adoră luxul, opulența și viața scumpă. Fiind perfecționiste și perseverente, aceste femei muncesc din greu pentru a obține tot ceea ce își doresc, îndeplinindu-și fiecare scop în parte.

Leu

Femeile din zodia Leu tună și fulgeră, atunci când sunt rănite, într-un fel sau altul, de cineva. Temperamentul lor le împiedică să gândească rațional înainte de a lua acțiune. Sunt pasionale și nu se dau în lături de la nimic, atunci când și-au pus un anumit obiectiv în minte. Calcă și pe cadavre pentru a-și face dreptate cu mâna lor, fiind firi răzbunătoare.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro