FCSB se vinde? Laurențiu Reghecampf face lămuriri de ultimă oră

de: Cătălina Burghelea
20 11. 2021

Fanii echipei de fotbal FCSB s-au panicat puțin, după ce Gigi Becali a dezvăluit că ar fi dispus să vândă clubul în schimbul unei sume de bani uriașe. Laurențiu Reghecampf face lumină în acest caz și spune de ce afirmația latifundiarului din Pipera nu este adevărată.

Gigi becali vinde FCSB?

Unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, Gigi Becali, a declarat recent că vinde FCSB, în schimbul a 10 milioane de euro. Anunțul a pus pe jar susținătorii echipei de fotbal din Ghencea, însă Laurențiu Reghecampf liniștește apele tulburi create de patronul roș-albaștrilor.

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf este sigur că Gigi Becali nu va renunța așa de ușor la FCSB. Acesta este de părere că echipa valorează mai mult de suma spusă de patron în presă.

Laurențiu Reghecampf aruncă bomba

Finanțatorul FCSB i-a transmis liderului ultrașilor care susțin clubul roș-albastru, Gheorghe Mustață, că ar fi dispus să-și vândă echipa, în schimbul a 10 milioane de euro. Gigi Becali nu este, însă, la primul anunț de acest gen, renunțând de fiecare dată la ideea de a se desparte de echipa sa de suflet. Laurențiu Reghecampf a reacționat la declarația lui Becali, spunând că planul este imposibil de realizat.

„Nu știu care este strategia lui Gigi și ce s-a discutat, dar nu cred că FCSB valorează 10 milioane. Mi se pare că doar un jucător de acolo valorează mai mult. Nu cred că se poate face acest lucru așa de ușor.

Nu cred într-un proiect comun Steaua. Clar nu! Nu se va întâmpla acest lucru niciodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă, potrivit Gsp.

Liderul Peluzei Nord vrea să scape clubul de latifundiarul din Pipera

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care s-a făcut remarcată ca fiind cea mai dură în meciurile echipei favorite, a anunțat planul pe care ultrașii îl au pentru clubul FCSB în eventualitatea în care patronul Gigi Becali va decide să renunțe.

Cine i-ar lua locul lui Becali

Potrivit acestuia, antrenor ar fi Edi Iordănescu, manager general – Victor Pițurcă, iar președinte – Anghel Iordănescu.

„Acum se lucrează la o nouă societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne preda clubul, fix cum l-a luat. Să scrie că preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte.

Bomba vine acum: Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general. Gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali. Bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare”, a spus Mustață.