FCSB, în doliu înainte de meciul cu Rangers. Scandal uriaș după ce tatăl fotbalistului a murit: Dinamoviștii, reacție fermă împotriva lui Gigi Becali

de: Iulian Ioncea
24 10. 2024

După ce a evoluat 83 de minute în „Derby de România”, Adrian Șut a primit groaznica veste potrivit căreia tatăl său a murit.

Originar din Cociuba Mare, o comună din Bihor, fotbalistul de la FCSB a plecat de urgență acasă, pentru a fi alături de familia lui când tatăl său va fi înmormântat.

Adrian Șut e în doliu

Adrian Șut a cerut câteva zile libere, astfel că nu va fi în lot pentru meciul cu Rangers din Europa League. Însă un alt aspect le-a atras atenția dinamoviștilor, care au jucat împotriva FCSB-ul duminică, și i-a făcut pe aceștia să reacționeze ferm împotriva patronului echipei rivale.

Când a aflat că tatăl lui Adrian Șut va fi înmormântat joi, Gigi Becali i-a cerut lui MM Stoica să-l anunțe pe fotbalist să se întoarcă în București imediat după înmormântare, nu vineri, așa cum ceruse sportivul. Asta pentru a fi inclus în lotul care va juca împotriva lui Rapid în weekend!

„MM e acolo, mi-a zis că îl înmormântează joi şi că Şut vine vineri. I-am zis: «Băi, Mihai, eu nu accept asta»! Ce datină? Şi mie mi-a murit tata, la revedere. A murit, l-am îngropat, la revedere! I-am zis joi să vină încoace, că el voia să vină vineri. Nu! Joi să vină şi vineri la antrenament”, ar fi spus Gigi Becali, după cum notează suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook intitulată „Dinamoviști Adevărați”.

Dinamoviștii îl atacă pe Gigi Becali

Deranjați de cele auzite, rivalii au reacționat și l-au pus la zid pe Gigi Becali pentru aceste declarații.

„Rivali, nu dușmani! Imediat după partida disputată duminică seară pe Arena Națională, jucătorul Adrian Șut de la FCSB a primit groaznica veste a decesului tatălui său. Condamnăm ferm declarațiile patronului FCSB, lipsite de orice umanitate și empatie. Condoleanțe, Adrian Șut”, au scris fanii dinamoviști pe internet.