Fata lui MM Stoica, primul mesaj după problemele de sănătate. Ce a transmis Teodora: ‘Mi s-a spus că viața se va schimba radical’

de: Ioana Bucur
19 10. 2022

Fata lui MM Stoica a transmis primul mesaj după problemele de sănătate cu care s-a confruntat. O mărturisire emoționantă, după aproape trei ani în care a dus, în tăcere, o luptă dificilă ce avea să îi schimbe tot restul vieții. Ce a transmis Teodora.

Primele dezvăluiri făcute de fata lui MM Stoica, după problemele de sănătate descoperite acum trei ani

Tânără, frumoasă, cu întreaga viață înainte și fără nicio grijă, fiica lui MM Stoica a primit o lovitură dură în urmă cu trei ani. Teodora a fost pusă în fața unei realități dificile, luând o decizie ce avea să îi schimbe total viața.

Timp de trei ani, nu a spus nimic despre problemele cu care se confrunta, însă acum simte că a venit momentul să înceapă să își spună povestea. Într-un mesaj emoționant publicat pe pagina sa de Facebook, tânăra a dezvăluit că a avut o problemă de sănătate care i-a dat doar două opțiuni: să accepte „limitele impuse” sau să se adune și să înfrunte situația.

„Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însa am respins prima varianta”, și-a început Teodora mărturisirea.

„Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate”

Fără să ofere mai multe detalii despre diagnosticul pe care l-a primit, fiica lui MM Stoica a mărturisit că, de atunci, viața ei s-a schimbat, bucurându-se din plin de prezentul său.

„Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa ca voi incepe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranta că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a scris Teodora pe Facebook.

După doar câteva ore de la publicarea mesajului, postarea a strâns peste șase sute de reacții și comentarii. Printre cei care au scris un comentariu a fost și tatăl său: „Fata mea. Inspirația mea”, a fost mesajul managerului de la FCSB.

Cel mai probabil, perioada despre care vorbește Teodora ar putea coicinde cu cea în care Mihai Stoica a plecat de la FCSB. În august 2019, el a renunțat, timp de câteva luni, la postul de manager general al echipei, perioadă în care locul lui a fost ocupat de Narcis Răducan.