Fata lui Chef Sorin Bontea s-a îndrăgostit?! Cu cine a apărut Miruna FOTO

Fata lui Chef Sorin Bontea s-a îndrăgostit?! Cu cine a apărut Miruna FOTO
Miruna Bontea s-a îndrăgostit

Fiica lui Sorin Bontea este o tânără superbă, care a devenit cunoscută publicului odată cu surpriza pe care i-a făcut-o tatălui său.

Miruna Bontea, apariție alături de iubitul ei

Miruna a venit la Chefi la Cuțite ca să își surprindă tatăl, în audiții. Lucru pe care l-a și reușit, pentru că celebrul chef s-a emoționat teribil când și-a văzut fata. Mai mult, el i-a și dat cuțit pentru preparatul pe care l-a gătit.

Acum, Miruna este o adolescentă obișnuită. Fata lui Sorin Bontea a împlinit 19 ani în urmă cu câteva luni.

De altfel, tânăra are și un iubit cu care a postat pentru prima oară fotografii. Cei doi au apărut pe Instagram îmbrățișându-se. Așa cum era de așteptat, Miruna și-a făcut un iubit. Băiatul este un norocos, având în vedere cât este de frumoasă și inteligentă fiica lui Chef Sorin Bontea.

Când a participat la audițiile Chefi la Cuțite, Chef Scărlătescu a rămas surprins să vadă cât de mult a crescut fata colegului și prietenului său.

Scărlătescu a declarat că nu o mai văzuse pe Miruna de când avea în jur de 7-8 ani. Adolescenta a apărut la celebrul show când nu împlinise încă 16 ani.

Miruna studiază psihologia

Ea a gătit un desert care a fost foarte apreciat de toți cei trei jurați. Ca dovadă, tatăl ei i-a dat un cuțit.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, mărturisea Bontea la acel moment.

Chiar dacă a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la tatăl ei, Miruna nu își dorește să urmeze aceeași carieră.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori.

Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place.Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, spunea Miruna acum câțiva ani.

Fiul lui Sorin Bontea, pasionat de mașini

Celebrul bucătar mai are un fiu. Copiii lui sunt născuți la o zi distanță, în ani diferiți. Fratele Mirunei, Iulian, este născut pe 1 august, are 24 de ani și este pasionat de sport.

Iulian a reușit anul trecut să fie campion la clasa A1, Campionatul Român de Anduranță.

„Sunt mândru tare! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series’, se mândrea Sorin Bontea anul trecut, pe Instagram, cu fiul lui.

Băiatul a încercat și karting, dar și box, iar tatăl lui este foarte mândru de el.

Sunt prieten cu băiatul și cu fata mea, suntem foarte apropiați si ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată. însă, e nevoie să fiu și drastic.

Copiii mei au vârste diferite și personalități diferite, trebuie să le înțeleg nevoile ținând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu și sever atunci când se impune’, declara Bontea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI