Familia regală a ascuns totul. Când s-ar fi îmbolnăvit Kate Middleton. Prințesa ar fi urmat un tratament pentru cancer în SUA, în mare secret

de: Violeta Badea
18 09. 2024

În ultimele zile, Kate Middleton a fost în centrul atenției internaționale după ce a postat un videoclip emoționant în care anunță că a terminat tratamentul cu chimioterapie. Însă, conform unor dezvăluiri recente, starea de sănătate a Prințesei de Wales a fost ținută secretă de familia regală, iar detaliile despre boala sa și tratamentul pe care l-a urmat au fost ascunse cu grijă de ochii publicului.

Informații uluitoare despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Conform jurnalistei spaniole Concha Calleja, Kate Middleton ar fi fost diagnosticată cu cancer încă de la sfârșitul anului 2022. Simptomele inițiale, precum amețelile și greața, au fost interpretate greșit, ceea ce a dus la o întârziere în stabilirea unui diagnostic corect.

În perioada Crăciunului 2023, Prințesa de Wales a fost internată de urgență și a suferit o intervenție chirurgicală majoră.

Concha Calleja a explicat în emisiunea Fiesta de la Telecinco că operația, care a fost descrisă ca fiind la abdomen, era de fapt extrem de complicată și avea șanse reduse de succes. Dacă intervenția nu ar fi reușit, efectele ar fi fost ireversibile.

Prințesa de Wales ar fi urmat un tratament în Statele Unite

După intervenția chirurgicală, Kate Middleton a dispărut din viața publică pentru câteva luni, reapărând în martie 2024 cu vestea că a fost diagnosticată cu cancer.

Jurnalista din Spania a dezvăluit că, în perioada în care a lipsit, soția Prințului William a urmat un tratament alternativ în Statele Unite, la Clinica Anderson.

Acest tratament nu a fost chimioterapie, ci o formă de terapie complementară, iar Kate Middleton a fost însoțită de mama ei în timpul șederii în SUA. Informațiile sugerează că familia regală a făcut tot posibilul pentru a ascunde adevărata natură a tratamentului și locația acestuia.

Te-ar mai putea interesa și Regula de aur a prințesei Diana care a fost preluată de Kate Middleton. Soția prințului William nu se abate de la ea!

Palatul neagă informațiile apărute în Spania

Recentul videoclip în care Kate Middleton anunță finalizarea chimioterapiei a fost întâmpinat cu o reacție mixtă din partea familiei regale. Regele Charles și Camilla au exprimat bucuria că nora lor a terminat tratamentul, dar se pare că suveranul nu a fost complet mulțumit de modul în care a fost prezentată situația.

Deocamdată, nu se știe dacă Prințesa de Wales a învins complet cancerul, iar următoarele analize, programate pentru luna octombrie, vor decide dacă boala a fost complet tratată sau nu.

Te-ar mai putea interesa și Gestul intim pe care William și Kate Middleton l-au lăsat la vedere în timp ce prințesa a anunțat că a terminat chimioterapia. Nu au mai fost văzuți așa!