Familia lui Mario Iorgulescu a reacționat după accidentul în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața

de: Claudiu Surmei
08 09. 2019

Mario Iorgulescu, fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Familia lui a emis un comunicat prin care a transmis condoleanțe familiei tânărului, care era tatăl a două fetițe.

Familia lui Mario Iorgulescu, reacție după tragicul accident de circulație

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu”, este comunicatul emis de familia lui Mario Iorgulescu.

Martorii accidentului susțin că Mario Iorgulescu circula vu viteză excesivă în momentul în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un autoturism care vedea din sens opus. În urma impactului, bărbatul care se afla în mașina lovită și-a pierdut viața, iar Mario Iorgulescu a ajuns la spital cu mâinile și picioarele rupte.

„Trăiește! Dar are mâinile și picioarele rupte. A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.