Familia Alinei Pușcaș, în pericol! Vedeta Antena 1 și-a strigat furia către autorități

Familia Alinei Pușcaș, în pericol! Vedeta Antena 1 și-a strigat furia către autorități
Familia Alinei Puscas, in pericol

Alina Pușcaș a trăit una dintre cele mai mari spaime ale vieții sale. Vedeta Antena 1 și-a strigat furia către autorități, acuzându-i de lucruri incredibile. Familia prezentatoarei de la Te Cunosc de Undeva a fost la un pas de a păți o tragedie. Cum se simt copiii divei.

Familia Alinei Pușcaș, în pericol

Alina Pușcaș a trecut prin clipe de coșmar în ultimele zile. Gazda showului Te Cunosc de Undeva de la Antena 1 trage un semnal de alarmă asupra problemei urșilor din România. Vedeta și soțul ei au plănuit o excursie romantică în doi, iar pe cei trei copii i-au lăsat în grija unei rude la Sinaia. Planurile le-au fost date peste cap foarte repede.

Alina Pușcaș și soțul ei Mihai Stoenescu s-au speriat îngrozitor atunci când au aflat că o ursoaică și puiul ei a pătruns în gospodăria în care se aflau copiii ei. Diva le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram experiența traumatizantă pe care a trăit-o.

„În momentul în care mă pregăteam să plec către București, în curte se plimbau o mamă urs cu un ursuleț. Ei sunt foarte drăguți în mediul lor, de la distanță sau la televizor, dar nu și în curtea ta atunci când ai trei copii mici care nu conștientizează pericolul”, a spus Alina Pușcaș pe contul său de Instagram.

Alina Pușcaș, apel disperat către autoritățile române

Alina Pușcaș nu a stat cu brațele încrucișate și a făcut un apel disperat către autorități. Vedeta i-a acuzat pe aceștia că nu fac nimic în legătură cu aparițiile tot mai dese ale animalelor de la munte în gospodăriile oamenilor, atrăgând atenția asupra acestor incidente care pot deveni fatale.

Colega lui Cosmin Seleși de la „Te Cunosc de Undeva” i-a acuzat pe oficialii țării, fiind de părere că lucrurile în România se rezolvă doar în cazul unei tragedii precum cea de la clubul Colectiv, incendiu produs în anul 2015.

Oare ce trebuie să facem? Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile, exact cum a fost și în cazul Colectiv. Chiar suntem în situația în care în problema urșilor este un fel de ruletă rusească?

Care pe care? Mă întreb dacă cei care decid aceste legi legate de protecția urșilor, dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?”, a fost mesajul Alinei Pușcaș pentru autoritățile din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI