Familia Alexandrei Măceșanu, o nouă ipoteză. De unde sunt oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

de: Andrei Simion
10 01. 2020

Mama Alexandrei Măceșanu s-a prezentat la sediul DIICOT, vineri, pentru a studia dosarul în cazul Caracal. Femeia susține că fiica ei este încă în viață și că rămășițele care au fost descoperite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost plantate acolo pentru a lăsa impresia că fata este moartă.

Mama Alexandrei Măceșanu susține că fiica ei este încă în viață

„Am venit să studiez dosarul. Speranțele sunt foarte mari. Trăim și credem în continuare că fata este în viață. Nu știu ce să spun. Au fost plantate (n.red. oase) ca să nu o găsesc pe Alexandra. Asta stăteam și ascultam aseară. Am și zis. Nu cred că a fost Dincă atunci când a zis fata. A fost altcineva”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Mama Alexandrei Măceșanu

„Ne interesează să știm unde e Alexandra, de ce nu se fac investigații pentru trafic de persoane. Sunt foarte multe controverse. Nu sutem resemnați că Alexandra este decedată. Suntem pregătiți întotdeauna pentru întâlnirea cu judecătorii”, a declarat avocatul familiei Măceșanu.

Vineri, la sediul DIICOT fost adus și Gheorghe Dincă pentru a studia dosarul. După ce inițial a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, bărbatul le-a cerut procurorilor, zilele trecute, să fie reaudiat. El susține acum că nu a omorât-o pe Luiza.

Între timp, bunicul Luizei Melencu susține că a fost contactat de două adolescente care i-au spus că și ele au fost agresate de Dincă, fără să precizeze cum au scăpat din casa lui.