Există o legătură secretă între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova? Cine rupe tăcerea despre fostele lui Alex Bodi

de: Alexandra Chivu
25 04. 2021

În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a ieșit la atac după ce în scandalul dintre el și Daria Radionova a fost menționată și fetița pe care aceasta o are cu afaceristul. Blondina a adus-o în discuție și pe fosta sa prietenă, Bianca Drăgușanu, dezvăluind că cea din urmă, împreună cu proaspăta fostă iubită a lui Bodi, au uneltit un plan pentru a-l denigra pe bărbat.

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, fostele lui Alex Bodi, bănuite că au o legătură secretă

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu sunt acuzate de fosta soție a lui Alex Bodi că s-au înțeles pentru a-l discredita pe afacerist. Iulia Sălăgean susține că vorbele cu care Daria l-a înfruntat pe Bodi la despărțire nu îi aparțin, ci sunt alte Biancăi, semn că cele două au discutat pe seama celor mai recente întâmplări din viața bogătașului.

În plus, și felul în care rusoaica a pus problema, dar și cum a acționat după separare, i se pare cunoscut de undeva. Mai exact, pare stilul Biancăi Drăgușanu, afirmă Iulia. Astfel, aceasta din urmă crede cu tărie că fostele bărbatului s-au aliat pentru a-i da o lecție după ce le-a dezamăgit.

„Fă așa, că așa îl doare cel mai tare”

„Mi s-a părut foarte ciudat că Daria l-a acuzat cumva pe Alex că a spus că „faci conturi false și pui oameni să-mi scrie”. Mi s-a părut foarte ciudat, pentru că Daria nu are o experiență foarte lungă cu Alex, adică astea nu sunt de la Alex. Alex nu face așa ceva. Știu eu, că-l cunosc. Poate cineva îi șoptește în ureche Dariei, să nu cumva să fie o alianță între Daria și Bianca, așa simt eu, e părerea mea.

Cred că a fost influențată (n.r. – Daria). Ea nici nu a apucat să vadă dacă se întâmplă ceva. Cred că cineva i-a spus deja „vezi că dacă-ți dă mesajul ăla sau dacă te blochează, înseamnă asta”. Mă gândesc că cineva i-a spus… Mă gândesc că vorbesc ele două, așa mi se pare mie.

Cred că Bianca o învață cum să reacționeze. Până acum Daria nu prea voia să posteze, acum dintr-odată se ceartă cu Alex „dă-mi niște dovezi”, care ea niciodată nu reacționa astfel. Cred că e împinsă să facă rău sau e influențată să-i dea o lecție: „fă așa, că așa-l doare cel mai tare”. Nu știu ce ar avea Bianca de câștigat din asta. Să spună „haha, am avut eu dreptate, karma”, a declarat Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.