EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Laurette. Ce legătură este între ea și bărbatul care a bătut-o

de: Simona Ecovoiu
12 03. 2021

După ce Laurette a depus plângere la poliție, spunând că a fost bătută rău de un bărbat, noi detalii au ieșit acum la iveală, iar reporterii Impact.ro le-au aflat în exclusivitate.

Răsturnare de situație în cazul lui Laurette

Se știe faptul că în mass-media au apărut informații potrivit cărora ea s-ar fi aflat în hotelul unde a suferit agresiunea, pentru a întreține relații intime contra cost, mai exact pe suma de 5.000 de euro. Dar potrivit surselor Impact.ro, bărbatul numit M.T. a spus la secția de Poliție că, de fapt, el i-ar fi împrumutat lui Laurette acea sumă de bani cu mult timp în urmă.

Laurette ar fi trebuit să-i dea banii înapoi bărbatului, însă aceasta nu a mai răspuns la telefon. Drept urmare, agresorul M.T. a aflat că ea este la hotelul cu pricina, adică hotelul Palace din Centrul Vechi, și s-ar fi dus peste ea. Laurette l-ar fi înjurat, l-ar fi împins, iar el s-ar fi enervat și ar fi agresat-o fizic.

Despre bărbatul care a agresat-o pe Laurette se știe că se numește M.T., este din Brașov, are vârsta de 44 de ani și este însurat:

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Antena Stars.

De altfel, avocatul a însoțit-o pe aceasta la INML pentru a scoate un certificat medico-legal în urma agresiunii fizice la care a fost supusă în noaptea de 9 martie 2021.

La ce orori a fost supusă Lorette

Agresorul a supus-o la agresiuni fizice grave pe Laurette, conform spuselor ei:

”Acest domn îmi trimite mesaje din ianuarie, din care dorește să mă cunoască. Ne-am mai întâlnit cu două zile înainte, dar s-a comportat frumos. Nu m-aș fi gândit că ar putea să mă agreseze fizic. Dacă mă pierdeam cu firea, nu cred că reușeam să mai ies din camera aceea în viață. Dacă Poliția venea cu două minute mai târziu cred că eram moartă”, a povestit Laurette.

În continuare, Laurette despică firul poveștii de groază:

“Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Și a zis: de ce crezi că ai venit aici tu? Și de aici a început. A început să mă lovească, m-a tras de păr până la baie ca să mă bage cu capul în wc.

El era peste mine și m-am târat spre ușă și strigam ca disperata: mă omoară, mă omoară! Omul era plin de sânge la gură ca un canibal, că mă mușcase de mâna! Eu am mâna umflată, m-au trimis la Floreasca la spital. Încă sunt în stare de șoc, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu și Poliției că am scăpat cu viață! Știu că e cineva care încearcă să-mi facă rău, nu e prima dată când încearcă să mă prindă într-o capcană. De data aceasta a reușit să mă facă să cad în aceasta capcană”, a detaliat Laurette Attindehou, potrivit sursei amintite.