EXCLUSIV Părinții lui Răzvan Ciobanu, decizie radicală după moartea fiului. Ce a facut mama lui

de: Oana Pascaru
22 02. 2021

Pe data de 29 aprilie se împlinesc doi ani de când inima celebrului designer vestimentar Răzvan Ciobanu a încetat să mai bată. Părinții lui se pregătesc de parastas și încearcă să treacă peste imensa durere muncind enorm la pensiunea familiei, ”Ciobănelu”, unde atât de mult îi plăcea lui Răzvan să se relaxeze. O fostă bună prietenă de suflet, avocata Laura Vicol, ne-a spus, în exclusivitate pentru playtech.ro: ”Cu siguranță ne vom întâlni cu toții, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie, și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună”.

Laura Vicol: ”Cu siguranță ne vom întâlni când se împlinesc doi ani de la dispariția sa și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună”

“Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens”, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.

Mama lui Răzvan nu s-a îndurat să renunțe la pensiunea ”Ciobănelu”, unde adesea se relaxa celebrul designer

Nu mulți știu, dar părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită ”Ciobănelu”, acolo unde Răzvan se retrăgea adesea, pentru a se relaxa, departe de agitația din București. Deși s-a zvonit că pensiunea va fi scoasă la vânzare, cu aproximativ 200.000 de euro, iată că Elena Ciobanu, mama regretatului designer, nu a avut puterea să renunțe la acest mic colț de Rai, unde a adunat atâtea amintiri frumoase cu Răzvan, astfel că se ocupă de cazare și de partea administrativă, fiind o bună gazdă pentru turiști: ”Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune”, ne-a mai spus avocata Laura Vicol, pentru playtech.ro

Pisica lui Răzvan Ciobanu, din rasa Sfinx, este îngrijită la pensiunea părinților

În ultima parte a vieții, când afacerile cu haine nu i-au mai asigurat traiul zilnic, Răzvan Ciobanu s-a ocupat cu vânzarea puilor de pisică din rasa Sfinx, pe care îi dădea cu 750 de euro. Acum, pisica pe care Răzvan o adora și o făcuse vedetă la evenimentele mondene se află în grija părinților săi: “Pisica lui Răzvan, Lily, este crescuta de părinții lui, la pensiune”, a mai adăugat Laura Vicol, pentru playtech.ro.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de pe Litoral

În a doua zi de Paște, în urmă cu aproape doi ani, celebrul designer Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în timp ce se întorcea spre București, după o zi petrecută pe Litoral. Medicii legiști au anunțat că Răzvan Ciobanu avea în corp, la momentul decesului, nu mai puțin de cinci substanțe interzise. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Răzvan Ciobanu rulase cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei.

Corpul lui ar fi fost găsit de un localnic lângă mașina distrusă, în jurul orei 7.00. Răzvan Ciobanu venea dinspre Mamaia, pe drumul județean (DJ 226). Mama lui Răzvan Ciobanu povestea, înainte de tragedie, la emisiunea ”Teo Show” (Kanal D), că ei aveau o legătură telepatică: ”Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon: Ești bine, s-a întâmplat ceva? Am, așa, o chestie telepatică cu el”.