EXCLUSIV. Nicolae Mitea a dat lovitura: cum scapă de sărăcie, până la finalul anului. Fostul fotbalist e pe cai mari, din nou!

EXCLUSIV. Nicolae Mitea a dat lovitura: cum scapă de sărăcie, până la finalul anului. Fostul fotbalist e pe cai mari, din nou!
Nicolae Mitea şi-a trăit perioada de glorie în tricoul lui Ajax. Ajuns la 35 de ani, este gata să dea lovitura şi în afaceri

Nicolae Mitea este din nou pe val. Şansa se pare că i-a surâs fostului fotbalist tocmai când se aştepta mai puţin. Despre fostul fotbalist al lui Ajax s-a spus că a „tocat” tot ce a agonisit de-a lungul carierei. Ba chiar că a ajuns să se împrumute de la prieteni pentru a o duce de la o zi la alta. În realitate, situaţia nu este nici pe departe atât de rea pentru Nicky. Nu prea a avut el noroc în dragoste, dar se pare că are fler la afaceri. A dat lovitura după ce a decis să investească în imobiliare. Conform surselor playtech.ro, construieşte un bloc de locuinţe pe un teren de 10.000 de metri pe care îl deţinea.

Nicolae Mitea a decis să renunţe la cariera de fotbalist la doar 29 de ani! A fost coleg cu Ibrahimovic la Ajax

În vreme ce mulţi îi plângeau de milă şi îl credeau terminat, Mitea s-a implicat în totalitate în proiectul său. Care este acum foarte aproape acum pentru a fi inaugurat. Fostul fotbalist este optimist şi aşteaptă ca până la finalul anului să poată scoate apartamente la vânzare. Profitul este garantat pentru Nicky, în condiţiile în care preţurile celor mai ieftine locuinţe vor fi de 55.000 de euro.

Nicolae Mitea a fost considerat cel mai talentat fotbalist român al generaţiei sale. În 2003, când avea doar 18 ani şi abia debutase la Dinamo, a fost ochit de scouterii lui Ajax. Ajuns în Olanda, Mitea a avut în primă fază prestaţii senzaţionale. 7 goluri în primele 23 de partide la Amsterdam, astfel că devenise titular incontestabil. Datorită prestaţiilor sale, Zlatan Ibrahimovic l-a poreclit „Maradona”.

Dar cariera lui Nicky Mitea a avut o prăbuşire bruscă, provocată şi de câteva accidentări. Nu şi-a mai revenit şi a fost îndepărtat de la „lăncieri” după cei cinci ani de contract. A mai avut câteva experienţe în România şi în Grecia, dar au fost ratate complet. S-a retras la 29 de ani. Iar după câţiva ani dificili, se pare că soarele a răsărit în sfârşit pe strada lui, datorită investiţiei inspirate în imobiliare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI