EXCLUSIV Loredana Groza a dat lovitura după ce a plecat de la Pro TV. Câți bani a câștigat actualul jurat, după ce a semnat cu Antena 1

de: Andrei Alexandra
08 07. 2020

Cu o carieră de peste 34 de ani în spate, Loredana Groza numără printre cele mai înstărite cântărețe din România. În 2019, ea a câștigat nu mai puțin de 115.000 euro din televiziune.

Loredana Groza, iubită de milioane de fani!

S-a lansat în muzică la numai 16 ani, atunci când a câștigat festivalului de la Mamaia. De atunci și până acum au trecut 34 de ani, timp în care artista și-a construit o carieră fabuloasă, fiind asociată de multe ori cu Madonna, pentru faptul că a reușit să facă față vremurilor, presiunilor sociale, și să se reinventeze.

Loredana Groza, pentru că despre ea este vorba, este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite artiste din România. Ea este apreciată de fani pentru vocea sa, dar și pentru faptul că și-a construit imaginea prin muncă, departe de scandaluri, divorțuri ori cuvinte urâte aruncate altor colegi de breaslă. Faptul că este extrem de dezinvoltă, cu un debit verbal și un umor de excepție, au propulsat-o și în televiziune, în postura de prezentatoare, ori de jurată.

Câștiguri de jumătate de milion de euro pe an!

Anul trecut, Loredana a părăsit emisiunea “Vocea României” (Pro TV), unde era jurat și a trecut în ograda concurenței, la Antena 1, în juriul emisiunii “Next Star”. Practic, ea a continuat să aprecieze talentul artistic al persoanelor, numai că la Pro TV îl aprecia pe cel al adulților, iar la Antena 1 pe cel al copiilor. Desigur, aceasta nu este singura diferență. Conform surselor, artista ar fi încasat un salariu mai mare cu 30% la Antena 1, ajungând să încaseze 50.000 euro pe sezon.

Dovada câștigurilor substanțiale o face chiar bilanțul contabil al celor două firme pe care le are. Astfel, cea pe care încasează banii din concerte a raportat, în 2019, un profit net anual de aproximativ 43.000 euro, în timp ce firma pe care încasează onorariile din contractele de televiziune a raportat un profit net anual de aproximativ 72.000 euro. Astfel, la un simplu calcul, vedeta a avut un câștigat net de peste 115.000 euro. Dacă punem la socoteală cheltuielile scăzute și dările la stat, putem spune cu ușurință faptul că artista a câștigat 500.000 euro.