EXCLUSIV Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, în lacrimi de Paște. Andrei a răbufnit: „Sufletul mi-e departe”

EXCLUSIV Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, în lacrimi de Paște. Andrei a răbufnit: „Sufletul mi-e departe”
Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, in lacrimi de Paste

Andrei, iubitul Elenei Marin, sexy-concurenta de la ”Survivor Romania 2021”, show filmat de Kanal D, în Republica Dominicană, ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre dorul copleșitor pentru viitoarea soție, care și acum, de Sărbătorile Pascale, se află atât de departe de el.

Iubitul Elenei: „Sunt trist și sper să fie un caz singular, să nu ne mai prindă nicio Sărbătoare pentru suflet departe unul de altul”

Elena Marin demonstrează, de mai bine de patru luni, că dă dovadă de o rezistență fizică de invidiat, având astfel mari șanse să câștige concursul de supraviețuire „Survivor Romania 2021”, filmat de Kanal D, în Republica Dominicană.

Însă, la celălalt capăt de lume, iubitul ei este topit de dor. Contactat telefonic de reporterii Impact.ro, bărbatul, care îi ține Elenei pumnii din fața televizorului, și-a amintit, cu nostalgie, de vremurile când găteau împreună, tot felul de bunătăți tradiționale, cu prilejul acestei sărbători creștine:

„Paștele și Crăciunul sunt sărbători pentru suflet, eu așa le numesc. De data asta, sufletul mi-e departe. Sunt trist și sper să fie un caz singular, să nu ne mai prindă nicio Sărbătoare pentru suflet departe unul de altul. În mod normal, zilele acestea îmi admiram viitoarea soție făcând cozonaci, friptură de miel, vopsind ouă”.

Tânărul laudă talentul ei culinar:

„Îmi doream s-o și ajut, nu doar s-o admir. Foarte puțini cred asta, dar Elena gătește genial. Din păcate, anul acesta o admir doar de la televizor, gătind cocoș și luptând pentru supraviețuire. Apariția noilor concurenți i-a fost ca o lovitură, o spun fără rețineri, pentru că sunt deja patru luni de când Elena e acolo și mi-e foarte dor de ea. Făcând puțin haz de necaz, sper, totuși, să nu ratăm și Crăciunul din cauza ”Survivor”. Sunt foarte mândru de ea și îi trimit forță. Îmi doresc să se întoarcă sănătoasă acasă, e lucrul cel mai important”.

„Sunt îngrijorat pentru sănătatea ei!”

in cauza stresului și condițiilor grele din Republica Dominică, Elena are unele probleme de sănătate.

„O văd în finală, de câștigat, nu știu, oamenii vor decide. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și ca igienă. M-a întrebat cineva dacă facem duș. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic”, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

Totodată, Andrei, iubitul Elenei, ne-a mai mărturisit că ar face orice să își ajute partenera în aceste momente de cumpănă:

„Recunosc, sunt îngrijorat pentru sănătatea ei, deoarece, așa cum au spus mai mulți concurenți care au părăsit competiția, pentru fete este mult mai greu, iar Elena este singura fată prezentă de la începutul competiției. Totuși, o cunosc și știu cât este de ambițioasă. Elena e omul care dă totul, așa e ea, dă totul în munca de zi cu zi, dă totul la orice repetiție, la orice spectacol și, evident, dă totul la Survivor”.