EXCLUSIV L-a înșelat pe Augustin Viziru, apoi a dispărut din showbiz. Cum s-a umplut Oana Mareș de bani după ce s-a recăsătorit

de: Alexandra Chivu
22 01. 2020

A fost într-o relație de unsprezece ani cu Augustin Viziru, care i-a fost și soț și de care a divorțat în 2011, după ce l-a înșelat cu alt bărbat. De atunci, actorul și jucătorul de biliard nu a mai fost văzut într-o relație stabilă, iar ea a dispărut din showbiz și s-a umplut de bani după ce s-a recăsătorit. Ce mai face Oana Mareș?

L-a înșelat pe Augustin Viziru, apoi a dispărut din showbiz

Oana Mareș și Augustin Viziru au avut o relație de unsprezece ani. Între anii 2009 – 2011 au fost căsătoriți, după care au divorțat. Și înșelat, și părăsit, căci vedeta TVR 2 a fost prinsă, la acea vreme, de fotoreporterii Ciao în casa lui Cosmin Natanticu. Întâmplarea face că, ieșind din casa presupusului amant și abordată de paparazzi, a venit și spaima, așa încât l-a sunat pe Augustin și l-a rugat să vină să o salveze. Ulterior, prezentatoarea TV a declarat că îl vizitează adesea pe Cosmin în calitate de amici.

Venit să își scoată nevasta din încurcătură, actorul a declarat pentru Cancan că: „Noi avem o relatie extrem de speciala. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucam impreuna. Poate ca sotia mea este maniaco-depresiva…”.

Anii au trecut, Viziru a mai fost văzut pe sticlă, mai cu seamă în acest an, acceptând provocarea ”Exatlon” de la Kanal D, show care se întinde în timp, însă Mareș s-a retras preț de patru ani din lumea reflectoarelor.

Cum s-a umplut Oana Mareș de bani după ce s-a recăsătorit?

Recent, s-a întors de dor. ”OANAapp” se numește emisiunea sa de pe TVR 2. Show-ul are o parte de la 15:00 la 16:00, iar de la 17:00 la 18:00 intră din nou în direct, pentru o oră de divertisment.

Între timp, apare în diferite spoturi publicitare și se dedică și business-ului familiei, adică producției de mobilier personalizat pentru copii. Mai mult, și-a deschis și un atelier care face mobilă pentru cei mici, iar designerul acestuia este chiar soțul ei, Dragoș Săbăreanu, arhitect de meserie.

Despre vedeta TV

Carieră – a prezentat știrile sportive la Național TV. A primit o ofertă de la GSP TV, acceptând să se mute la postul de sport. După ce a încheiat colaborarea cu GSP, Oana a ajuns la Antena 2, unde i-a fost oferit jurnalul monden ”It’s show time!”. A urcat o perioadă și pe podiumurile de modă, atingând și viața unui manechin.

Viață personală – Oana și Dragoș Săbăreanu, afacerist din București, proprietar al unei companii care produce la comandă elemente de mobilier din sticlă ori din materiale combinate, și-au unit destinele în 2014. Anunțul a fost fostat pe Facebook, sub forma schimbării de statut. Veștile despre mariajul lor circulau încă din primăvara lui 2012, când Oana a spus că și-ar dori să oficializeze relația cu iubitul ei înainte de nașterea copilului lor, însă nu au fost confirmate niciodată.