Cosmin Cernat, schimbare totală după finalul Exatlon România. Ce decizie a luat vedeta Kanal D

Cosmin Cernat, schimbare totală după finalul Exatlon România. Ce decizie a luat vedeta Kanal D
Schimbarea totală a lui Cosmin Cernat, după ce Exatlon s-a terminat

Cosmin Cernat a făcut o schimbare drastică. Din nefericire, producătorii au anunțat faptul că proiectul Exatlon nu va mai merge înainte, dar că Survivor va fi show-ul care îi va lua locul.  Ce a decis vedeta să facă, după finalul Exatlon România?

Schimbarea totală a lui Cosmin Cernat, după finalul Exatlon România

Cosmin Cernat părăsește, din păcate, proiectul Exatlon. Producătorii emisiunii sprotive au anunțat că în locul acesteia va veni show-ul Surviver. Surpriza fanilor moderatorului a fost atunci când acesta a anunțat că se află în România, alături de familie.Sunt prin România deocamdată, nu ştiu încotro să o mai apuc. După ce s-a terminat „Exatlon”, am mai stat cu familia în Republica Dominicană şi apoi am revenit în ţară”, a susținut prezentatorul de televiziune.

Amintim că fostul comentator sportiv a decis să stea în Republica Dominicană un an și jumătate, pe parcursul filmărilor pentru Exatlon. Cosmin s-a declarat extrem de mulțumit de liniștea pe care a găsit-o acolo și de descoperirile pe care le-a făcut. Întrebat dacă se vede moderator al emisiunii Surviver, a susținut că nu există niciun orgoliu, în cazul în care producătorii ar alege pe altcineva. „Contează dacă mă văd alţii în această postură. Dacă va exista un alt prezentator, îi doresc mult succes. La vârsta mea, orgolii de genul acesta nu mai există.”

Cosmin Cernat, schimbare totală după finele show-ului sportiv Exatlon România
Cosmin Cernat, schimbare totală după finele show-ului sportiv Exatlon România

Ce planuri de viitor are?

„Am învăţat că orice plan e mai bun decât niciun plan. Dar pe mine viaţa m-a dus o dată la capătul lumii, în Canada, de acolo m-a dus în Republica Dominicană, apoi m-a readus în România. Există un drum al fiecăruria, o cale, apropo de numele fetei mele cel mari. Ea se numeşte Ayana („a-ţi urma calea în viaţă, drumul”) și atunci e greu de prevăzut. Sunt multe variabile în viaţa noastră”
Cosmin Cernat (Sursa: click.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe