EXCLUSIV Decizie șocantă luată de Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, în pușcărie. Ce se va întâmpla cu tatăl copilului ei mort

EXCLUSIV Decizie șocantă luată de Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, în pușcărie. Ce se va întâmpla cu tatăl copilului ei mort
Carmen Șatran. decizie șocantă din închisoare.

Carmen Bejan este la un pas de divorț de soțul său, Claudiu, iar motivul ar fi faptul că bărbatul, care acum lucrează ca șofer de TIR, i-ar fi fost infidel.

S-a îndepărtat de soț după moartea copilului lor

Încarcerată de mai bine de 11 ani în închisoare, Carmen Bejan, și-a cunoscut marea dragoste chiar în spatele gratiilor, în persoana lui Claudiu Șatran, un bărbat care a ispășit și el o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru trafic de droguri. Cei doi s- au căsătorit în penitenciar, iar mai apoi au făcut și un copil, în speranța că, astfel, ea va obține ieșirea din penitenciar. Din păcate, bebelușul s-a născut cu malformații și a murit la câteva zile de la naștere.

O perioadă, studenta criminală a trecut printr-o depresie cruntă și, deși a reușit să își revină, ea nu a mai fost niciodată la fel. Toate aceste necazuri s-au răsfrânt și asupra mariajului său, care acum pare a fi pe sfârșite. Cel puțin asta susțin apropiați ai lui Carmen Bejan, care sunt siguri că tânăra o să divorțeze cât de curând.

Motivul ar fi infidelitatea soțului care, deși a jurat că o va aștepta până iese din închisoare, s-ar fi săturat să fie tot timpul singur și și-a încercat norocul cu o altă femeie. Dovadă că informațiile sunt adevărate constă în faptul că aceasta a cerut, de curând, transferul de la penitenciarul la Arad la penitenciarul Gherla, motivând că vrea să fie cât mai departe de soț și de mormântul copilului lor.

După transfer, Carmen i-a dat în judecată pe reprezentanții penitenciarului Gherla, acuzând faptul că nu are condiții decente de detenție. În motivare, ea susține că a găsit în penitenciar condiții care nu sunt compatibile cu viața pentru o o ființă.

Carmen vrea divorțul de soțul ei
Carmen vrea divorțul de soțul ei pe motiv de infidelitate

A omorât și tranșat un bărbat de etnie rromă

Reamintim faptul că, în 2009, o crimă monstruoasă îngrozea România. Pe atunci, bucăți ale cadavrului unui bărbat de etnie rromă au fost găsite în mai multe cartiere din Timișoara, iar ancheta i-a indicat pe Carmen Bejan și pe iubitul ei, Sergiu Florea, ca asasini ai bărbatului. Crima a avut loc la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara și totul ar fi pornit de la o partidă de amor neplăptită de victimă.

Inițial, Carmen Bejan a fost considerată complice la omor, însă mai apoi i s-a schimbat încadrarea în omor calificat. Atât ea, cât și partenerul ei de atunci, ambii studenți la medicină, au fost condamnați la 20 de ani de închisoare cu executare. În 2019, studenta criminală a reușit să își micșoreze pedeapsa cu 400 de zile, după intrarea în vigoare a recursului compensatoriu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI