EXCLUSIV Cristina Spătar, umilită încă o data public, de soț. Ce gest a făcut Alin Ionescu pentru actuala lui soție

de: Andrei Alexandra
07 10. 2020

Cristina Spătar a trăit mulți ani într-un palat, apoi a fost nevoită să se mute în chirie, într-un bloc modest, și să-și vândă mare parte din bijuterii pentru a se putea descurca. După ce divorțul de Alin Ionescu s-a finalizat, a ieșit soarele și pe strada ei, găsindu-și alinare în brațele altcuiva. Regina R&B-ului îl are alături pe iubitul său, care o sprijină la greu şi o ajută să îşi crească cei doi copii. La fel a stat situația și în ceea ce-l privește pe afacerist, care a trecut și la nivelul următor cu iubita lui, Larisa Tănăsoiu. Cei doi s-au căsătorit, iar armonia pare să domnească în casa lor, căci acesta o răsfață pe tânără cu diferite cadouri și vacanțe de lux.

Cristina Spătar, încă o lovitură din partea fostului soț. Alin Ionescu, mai darnic cu actuala soția decât cu copiii

În 2017, Cristina Spătar făcuse depresie din cauza divorțului. Chiar înainte de Sărbătorile de iarnă, cântăreața a fost somată de fostul ei soț să plece din casa din Crevedia în care locuise în ultima perioadă, inclusiv după separarea lor legală din vara anului 2016, povestea aceasta. Deși nici până atunci nu avusese o conviețuire pașnică, ultimatumul a dat-o peste cap. În toiul iernii, a fost nevoită să-și caute o altă casă în care să locuiască alături de copii. Cu ajutorul cunoștințelor, a găsit repede un apartament cu doar două camere, de maximum 55 de metri pătrați.

Pe moșia de la Crevedia s-a mutat bruneta sexy, noua parteneră a afaceristului, devenită în 2019 și soția sa. Gurile rele spun că bărbatul juca la dublu în 2016, hotărând ulterior ca în inima lui să rămână doar Larisa. Unii spun că avantajul relațiilor este că sfârșim prin a uita cum a început. Și, dacă ar fi adevărată abilitatea afaceristului de a se împărți între două femei, atunci zicala se pliază pe povestea protagoniștilor.

Mașina actualei soție face cât casa fostei

Trecutul nu a mai existat, iar prezentul sună cel puțin convenabil. Potrivit surselor Impact.ro, ieri, Alin Ionescu i-a făcut cadou soției sale un Range Rover în valoare de 100.000 de euro. Nu la fel de darnic este, însă, cu fosta nevastă și cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Larisa, actuala soție a lui Alin Ionescu

Cântăreața a reușit să-și cumpere recent o casă, pe care a dat 100.000 de euro, deci cât mașina actualei partenere a fostului soț. Ea are rată la bancă de 2.800 de lei lunar pentru imobilul proaspăt achiziționat, iar venirea pandemiei i-a dat afacerile peste cap.