EXCLUSIV Criminala de la metrou, pedepsită aspru în închisoare! Ce i-au făcut deținutele Magdalenei Șerban după ce a devenit violentă

de: Andrei Alexandra
17 09. 2020

Femeia care a aruncat, în mod intenționat, o tânără de numai 25 de ani, în fața metroului, are necazuri în penitenciar, după ce a a fost agresică cu alte femei încarcerate în același loc.

Asasina de la metrou, condamnată la închisoare pe viață

În anul 2017, cu câteva zile înaintea Crăciunului, o femeie cu chip necunoscut, îngrozea toți cetățenii Bucureștiului. Femeia, Magdalena Șerban, în vârstă de 40 de ani, a ucis cu sânge rece o fată pe care nu o mai văzuse niciodată, după ce a aruncat-o în fața metroului pentru simplul fapt că aceasta asculta muzica mai tare în căști. Scenele de groază s-au petrecut în stația de metrou Dristor 1. Criminala a pândit-o minute întregi pe Alina Ciucu, o tânără superbă, de numai 25 de ani, care stabilise deja data nunții cu iubitul ei. Imediat după ce a fost împinsă cu putere pe șine, fata a făcut eforturi disperate pentru a se ridica din nou pe peron, dar Magdalena Șerban a intuit intențiile acesteia și i-a mai dat, cu putere, un picior în cap. Au mai durat câteva secunde până când metroul a izbit-o în plin pe Alina, care a rămas prinsă sub roțile metroului.

Alina Ciucu, victima Magdalenei Șerban

A intrat în conflict cu alte deținute și este păzită non stop

Criminala a plecat liniștită de la locul crimei și a mai mers prin câteva magazine pentru a-și cumpăra haine. Au urmat câteva ore de groază, în care sute de polițiști din toate structurile au ieșit în stradă pentru a o prinde pe asasină. Totul a fost contra timp, pentru că oamenii legii se temeau că femeia ar putea să ucidă din nou. Între timp, monstrul cu chip de om a primit închisoare pe viață și se află încarcerată la penitenciarul Târgușor, acolo unde nu are o viață deloc ușoară. Conform informațiilor obținute de impact.ro. Magdalena Șerban a avut o altercație cu alte deținute, iar acum nu mai are voie să iasă din celulă:

“ Ea este liniștită, nu se dă cocoș, nu vrea să se impună. Însă, are momente când are o privire de om nebun și devine foarte agresivă fizic. Asta fără să spună nimic, fără să existe vreun conflict în prealabil. Desigur, ea nu se poate cu alte deținute de acolo, care sunt mult mai puternice fizic, dar care nu sunt violente fără motiv, precum este criminala de la metrou. Acum este ținută, 24 din 24 de ore în celulă pentru ca aceste episoade să fie evitate. Magdalena Șerban este o asasină șireată și foarte periculoasă. Conform profilului psihiatric, ea este dispusă în orice moment să comită o altă crimă”, ne-au declarat surse de încredere.