EXCLUSIV Cine a ajuns să aibă grijă de copiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cei doi s-au declarat depășiți de situație și au apelat la o măsură extremă

EXCLUSIV Cine a ajuns să aibă grijă de copiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cei doi s-au declarat depășiți de situație și au apelat la o măsură extremă
Alex Velea și Antonia nu mai fac față cu copii, așa că au recurs la o măsură extremă

Antonia și Alex Velea nu reușesc să se mai împartă între viața de părinți și carieră. Ajunși în pragul disperării, cei doi soți au chemat “întăriri” tocmai de la Craiova.

Antonia și Alex Velea nu mai fac față, dar nu vor să angajeze bonă

Se iubesc de mai bine de cinci ani și au reușit să facă față cu brio tuturor obstacolelor apărute în calea lor. Deși fiecare era căsătorit atunci când s-au îndrăgostit, Antonia și Alex Velea au nu au ținut cont de nimic și au luptat pentru iubirea lor, desi au fost aspru judecați de o țară întreagă. Acum, ei formează o familie fericită și au împreună doi copii, Dominic și Akim.

Velea și Antonia și-au chemat părinții în ajutor
Velea și Antonia și-au chemat părinții în ajutor

De-a lungul anilor, Antonia și Alex au refuzat ideea de a apela la o bonă care să aibă grijă de copii în lipsa lor și au conceput un program prin care unul să stea acasă cu băieții o anumită parte din zi, iar celălalt în restul zilei. Atunci când ambii aveau treburi urgente, cea care a rămas cu copiii a fost mama Antoniei. Acum, însă, cei doi artiști au devenit din ce în ce mai solicitați pe plan profesional, iar Dominic și Akim au nevoie de mult mai mult timp din partea adulților, pentru că au crescut și sunt mult mai activi. Pe deasupra, ei au și mult mai multe activități extrașcolare.

Velea și-a mutat părinții la București

Văzând că împărțitul între famile și activitățile profesionale au devenit din ce în ce mai extenuante, Alex și Antonia au considerat că este cazul să ceară ajutor. Nu, nu au apelat la ajutorul unei bone, ba nici măcar nu au dorit să ia în calcul această posibilitate. Astfel, artistul le-a făcut o propunere uluitoare părinților săi:

“Mama și tatăl lui Alex au locuit o viață întreagă la Craiova, asta nu mai este un secret pentru nimeni. Ei sunt oameni simpli, modești, cu mult bun simt, Alex a considerat că nimeni nu se poate ocupa de educația fiilor lui mai bine decât părinții săi. Astfel, el le-a propus să se mute la București, iar ei au acceptat încântați. Au vândut apartamentul de la Craiova și au cumpărat altul aici. Desigur, a existat și o diferență de bani, pe care a achitat-o Alex. Acum, copiii sunt pe mâni bune, iar Alex și Antonia își pot vedea liniștiți de concerte. Nu le puteau neglija nici pe acelea, trebuie să câștige bani”, ne-au declarat surse apropiate cuplului!

S-au mutat în casă nouă

Alex și Antonia au luat de curând decizia că nu mai este suficient spațiu pentru ei în apartamentul cu trei camera în care locuiau. Astfel, ei au vândut imobilul și au mai făcut un credit la bancă. Cu acești bani, cei doi artiști și-au cumpărat o vilă superbă, pentru care vor scoate lunar din buzunar suma de 2800 lei, reprezentând rata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI