EXCLUSIV. Ce salariu are chef Sorin Bontea la emisiunea Chefi la cuțite. Suma este uriașă
Chef Sorin Bontea se bucură de simpatia a milioane de români, dar și de câștiguri substanțiale. Impact.ro a aflat ce salariu încasează acesta de la Antena 1 pentru emisiunea Chefi la cuțite.
Salariu Chef Sorin Bontea. Jurizează una dintre cele mai iubite emisiuni din România
Una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România este, fără dar și poate, emisiunea Chefi la Cuțite (Antena 1). Cooking-show-ul a fost difuzat prima dată în martie 2016, iar de atunci este urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori. Conform formatului, sute de concurenți vin la audiții și gătesc LIVE, pentru ca mai apoi preparatele lor să fie gustate de cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care reușesc să transmit concurenților multă emoție și voie bună.
Concurenții care ajung reușesc să ia mai minimum două cuțite trec la proba următoare, la probleme comune. Numai cei care reușesc să impresioneze au ocazia să ajungă în echipele finale. Fiecare chef trebuie să își aleagă 6 concurenți, iar mai apoi încep probleme și întrecerile reale. Pănă acum au fost difuzate 7 sezoane, iar marele premiu s-a împărțit astfel: 3 concurenți de-ai lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi de-ai lui chef Florin Dumitrescu și doi de-ai lui chef Cătălin Scărlătescu.
Cel mai bine plătit dintre cei trei chefi
De departe, cel mai iubit chef este Sorin Bontea, care a reușit să câștige un mare aport de celebritate și după participarea la emisiunea “Asia Express”, pe care a și câștigat-o alături de Răzvan Fodor. Bunul simt, umorul, dar și priceperea de care a dat dovadă l-au transformat pe bucătar într-unul dintre cele mai iubite personaje din televiziune. Acesta nu se bucură numai de faimă, ci și de câștiguri substanțiale. Impact.ro a aflat care este onorariul pe care Bontea îl încasează la Antena 1 pentru emisiunea Chefi la cuțite.
”Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, ne-au dezvăluit surse de încredere.