EXCLUSIV Ce a făcut fostul soț al Biancăi Rus. Vedeta din România nu se va bucura să audă asta

EXCLUSIV Ce a făcut fostul soț al Biancăi Rus. Vedeta din România nu se va bucura să audă asta
Fostul soț al Biancăi Rus, declarații despre sentimentele pe care le are față de cântăreață

Doar câteva luni a durat căsnicia solistei Bianca Rus cu Antonio Luigi Gottschling, alias Giani. După divorțul cu scandal, în care și-au adus reciproc acuzații grave, atât în fața magistraților, cât și a întregii țări, la emisiunii televizate, iată că Giani nici că vrea să mai audă de cea pe care, cândva, o invitase la altar. Într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, el ne-a spus: ”Nu îmi pare rău că m-am despărțit de ea. Îmi doresc acum să mai copilăresc, nu să mă căsătoresc. Nu îmi este dor de ea. Nu am mai luat niciun bun de la ea, nu mi-a mai trebuit nimic”.

Bianca Rus, uitată de fostul soț. ”Nu îmi e dor de ea. Acum copilăresc”

Bianca Rus și Giani au avut o nuntă de lux, în urmă cu un an și jumătate, cu 350 de invitați, toți aleși pe sprânceană, după care a urmat o lună de miere de vis, în Dubai. Însă, după aceste momente frumoase, cei doi au anunțat divorțul, aducându-și acuzații grave. În timp ce îndrăgită cântăreață l-a acuzat că ar fi agresat-o fizic și că îi plăcea să consume băuturi alcoolice, Giani susținea că vedeta i-ar fi tocat toți banii, pe vacanțe și cadouri. Și că, după întoarcerea lor din Dubai, Bianca i-ar fi cerut să îi schimbe mobila din bucătărie, cheltuială total inutilă, la acea vreme.

“Nu îmi pare rău că m-am despărțit de ea. Îmi doresc acum să mai copilăresc, nu să mă căsătoresc. Nu îmi este dor de ea. Nu am mai luat niciun bun de la Bianca, nu mi-a mai trebuit nimic”.

În urma scandalului, Giani i-a cerut Biancăi suma de 7.000 de euro și verigheta din aur, dar fosta solistă, care a fost și concurentă la “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, a ignorat cererea lui. Contactat telefonic de reporterii playtech.ro, Giani, fostul soț al Biancăi Rus, nici că vrea să mai audă de fosta parteneră de viață:

“Nu îmi pare rău că m-am despărțit de ea. Îmi doresc acum să mai copilăresc, nu să mă căsătoresc. Nu îmi este dor de ea. Nu am mai luat niciun bun de la Bianca, nu mi-a mai trebuit nimic”.

După divorț, Bianca Rus și-a dorit un nou look, reușind să slăbească 40 de kilograme. Apoi, ea s-a afișat la brațul lui Ștefan Farrell, un bărbat din Cluj care activează în lumea modei. Se pare însă că relația lor nu a depășit stadiul de amiciție. La polul opus, Giani, fostul soț al cântăreței, nu s-a mai pozat cu nicio femeie, după separarea de Bianca Rus.

Bianca Rus își acuza fostul soț: ”Tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”

Solista Bianca Rus susținea că fostul soț i-a făcut viața un calvar: ”Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat Poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, declara Bianca Rus, pentru Romania TV.

Bărbatul susținea însă că el ar fi fost cel agresat: ”De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI