EXCLUSIV 7 oameni de fotbal au dat verdictul pentru Islanda – România. Unul singur i-a contrazis pe ceilalți

EXCLUSIV 7 oameni de fotbal au dat verdictul pentru Islanda – România. Unul singur i-a contrazis pe ceilalți
EXCLUSIV 7 oameni de fotbal au dat verdictul pentru Islanda - România. Unul singur i-a contrazis pe ceilalți

Pandemia de coronavirus a lovit puternic în aceste zile fotbalul islandez, astfel că partida cu România din semifinalele barajului pentru Euro 2020 este ultima acceptată de autorități! Partida dintre Islanda și România se va disputa astăzi, de la ora 21:45 și se va putea vedea în direct și pe Pro Tv.

7 oameni de fotbal au dat verdictul pentru Islanda – România

Dacă naționala României va trece de Islanda, „tricolorii” o vor avea de înfruntat pe învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Campionatul European. De altfel, în așteptarea marelui meci de diseară, șapte oameni din fotbal au dat verdictul pentru Islanda-România. Iată, așadar, pronosticurile acestora, pe care ni le-au împărtășit, în exclusivitate, și nouă.

Răzvan Lucescu: Batem cu 2-1.

Cristiano Bergodi: Uno – Due. Batem!

Eric de Oliveira: 2-1 România.

Ioan Andone: 2-0 pentru noi.

Dănuț Lupu: Ne bat 2-1.

Florin Cernat: 2-1 România.

Dan Alexa: 2-0 pentru noi.

Măsuri luate de autorități la meciul România-Islanda

Singurul care a făcut notă discordantă a fost însă Dănuț Lupu, care a zis că islandezii ne vor bate cu scorul de 2-1. Nu ne rămâne decât să aflăm în această seară care dintre aceștia a avut dreptate!

În Islanda, măsurile impuse de factorii de decizie medicali au dus la blocarea tuturor partidelor interne cel puțin până pe 19 octombrie, astfel încât campionatele au fost momentan suspendate. Dar jocul cu România va rămâne însă în vigoare cu 90 de suporteri acceptați în tribune, însă pe esplanadele din spatele celor două peluze, ce oferă vizibilitate perfectă spre gazon din zone de trafic liber, e foarte probabil să se mai strângă alte câteva zeci, poate chiar și sute de fani!

De asemenea, în capitala Islandei a reînceput o ploaie sâcâitoare de joi dimineața, aceasta fiind și vremea care se anunță și pentru ora jocului, însă de precizat este că  terenul se prezintă în condiții foarte bune și nu a mai fost nevoie de acoperirea lui cu o prelată.

”E doar un hop”

Ionel Ganea, unul dintre cei mai eficienți atacanți ai naționalei după 1989 și fost jucător în Bundesliga și Premier League crede că partida de azi poate să devină un reper esențial în cariera fotbaliștilor lui Mirel Rădoi. El a declarat că băieții au arătat o atitudine foarte bună la ultimele meciuri și că sunt conștienți de miza meciului.

”Ceea ce vor face azi ar putea rămâne unic în cariera lor, ca să aibă și ei din ce amintiri frumoase să trăiască la bătrânețe. E doar un hop, dar îl pot trece, îl pot depăși și pe următorul pentru că au valoare”, a declarat Ionel Ganea, pentru Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI