Scandal la Eurovision! „Cer retragerea României din concurs!”

Autor: Daniel Ștefan - 10:54, 17 mai 2019

N-au trecut decât câteva ore de la a doua semifinală Eurovision 2019, dar a izbucnit deja scandalul (între români). Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a răbufnit și a cerut retragerea României din competiție.

Țara noastră nu a reușit să se califice în finala Eurovision, pentru a doua oară consecutiv, iar vociferările românilor sunt pe măsură. Primele nemulțumiri au apărut încă de la Selecția Națională, când o bună parte din public n-ar fi fost de acord cu faptul că juriul a ales-o pe Ester Peony să ne reprezinte mai departe în concurs.

Favorita ar fi fost Laura Bretan, fata de 17 ani care are o voce foarte bună pentru vârsta ei, dar care a fost acuzată că a făcut campanie pentru Coaliția pentru familie înainte de referendumul pentru familie din toamna lui 2018.

Fondatorul PRU crede că România ar trebui să nu mai participe la Eurovision

ester peony eurovision

Acum, Bogdan Diaconu, fondatorul PRU, critică dur prestația României la Eurovision și modul în care a fost organizată selecția de la noi.

„Acum câteva luni, când s-a petrecut o nedreptate de neacceptat față de un copil român talentat (Laura Bretan, n.r.), dar și față de valorile morale ale poporului român, am tăcut! Am tăcut, cu toate că revolta, m-a făcut sa scriu o noapte întreagă un un text prin care sa-mi exprim acestă revolta!”

„Aseară s-a văzut cu ochiul liber, la semifinala Eurovision, că europa este pe o cale greșită! europa este pe un drum care nu mai are nicio legătură cu valorile creștine! europa s-a îndepărtat definitiv de valorile creștine pe baza cărora și-a scris istoria și și-a făurit civilizația! Așa că nu mai pot să tac!!! (Am scris deliberat și ostentativ «europa» cu «e» mic!) […]”. Bogdan Diaconu

Fondatorul PRU este de părere că în această situație este vinovată propaganda LGBT, iar Laura Bretan ar fi fost sabotată din cauză că a îndrăznit să-și exprime părerea despre valorile naționale:

„[…] Suntem martorii totalitarismului de gen, promovat prin agenda LGBT. De o ferocitate fără margini, acești solicitanți perpetuu de ”toleranță” se transformă în adevărați călăi simbolici, renunțând la orice urmă de demnitate umană când vine vorba de impunerea cu forța a agendei lor perfide. Cu ce a greșit Laura Bretan ? Cu NIMIC ! Însă în viziunea ”toleraților” a comis greșeala capital – a susținut normalitatea prin îndemnul la sprijinirea familiei tradiționale și L-a mai și invocat pe Dumnezeu. Dumnezeul creștin ! Așadar, 2 în 1. De neiertat0! […]”

Vezi mai jos întregul comentariu al lui Bogdan Diaconu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI