Europol face un apel ironic: ‘Ajutați-ne să găsim un polițist care să-l sancționeze pe Klaus Iohannis’

Europol face un apel ironic: ‘Ajutați-ne să găsim un polițist care să-l sancționeze pe Klaus Iohannis’
Mesajul ironic al celor de la Europol fata de politistii romani

Reprezentanții Europol au fost nemulțumiti de felul în care președintele României Klaus Iohannis nu a fost amendat de către polițiștii sectorului 1, după ce șeful statului nu a purtat masca de protecție la Congresul Partidului Național Liberal. Reacția ironică a sindicaliștilor.

Cum l-au ironizat cei de la Europol pe președintele Klaus Iohannis

Sindicaliștii de la Europol au criticat felul în care polițiștii din sectorul 1 al Capitalei nu l-au sancționat pe președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului român a fost surprins că nu purta mască de protecție, prezent fiind la Congresul PNL ce a avut loc acum câteva zile.

Printr-un mesaj ironic de pe pagina lor oficială de Facebook, sindicaliștii au vorbit despre dublul standard care se aplică atunci când vine vorba despre aplicarea amenzilor în concordanță cu legile din România.

„Wanted!!! Se caută polițist cu „simțul răspunderii” pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut. Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL. Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.

Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin „propriile simțuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție.

„Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor!”

Mesajul dur al sindicaliștilor a continuat, autoritățile referindu-se la felul în care românii au fost nevoiți să respecte măsurile și restricțiile din pandemie. Cei de la Europol au blamat felul în care reprezentanții Poliției Române ar aplica legea.

Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI. În aceste vremuri, în Poliția Română se aplică legea în funcție de statut, poziția socială și directivele primite de la partid.

Între timp, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost sancționați mii de cetățeni doar pe baza imaginilor video sau a unor poze în care apăreau alături de mai multe persoane decât limita legală sau fără mască.

P.S.: Voi iarna unde jucați golf?”, este mesajul ironic postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Europol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI