Eșec usturător pentru Simona Halep la Roma! Doar 4 game-uri în tot meciul

Eșec usturător pentru Simona Halep la Roma! Doar 4 game-uri în tot meciul
Simona Halep nu merge mai departe și în proba de dublu, după un eșec clar

Simona Halep și Monica Niculescu s-au distrat în primul tur al probei de dublu de la Roma, cu Svitolina / Yastremska. A fost un categoric 6-0, 6-1 în partida care a avut loc marți. Astăzi, însă, a venit rândul româncelor să fie dominate categoric. Simona și Monica au fost învinse în turul 2 al competiției de perechea Shuko Aoyama / Ena Shibahara, scor 6-1, 6-3.

Simona Halep și Monica Niculescu au fost eliminate din proba de dublu de la Roma! Eșec clar și pentru Begu la simplu

8.000 de euro vor împărți Simona Halep și Monica Niculescu pentru performanța lor în proba de dublu, accederea în turul 2. Totuși, România păstrează o reprezentantă în proba de dublu, după ce Raluca Olaru a obținut calificarea în sferturi. Raluca și Anna Lena Friedsam le vor înfrunta pe Magda Linette și Bernarda Pera. Partida este programată mâine. Horia Tecău a fost și el eliminat de la Roma.

Simona Halep este în grafic pentru obiectivul ei principal de la Roma, titlul în proba de simplu. O va înfrunta vineri pe Dayana Yastremska, pentru un loc în sferturile de finală. În turul 2 al probei de simplu, Simona Halep a reușit să o învingă pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona Halep rămâne singura reprezentantă a României în proba de simplu, după ce Irina Begu a fost eliminată joi.

Irina Begu a fost învinsă foarte clar de Johanna Konta la Roma

Irina Begu nu i-a putut face Johannei Konta, una dintre favoritele competiției din capitala Italiei. Jucătoarea din Marea Britanie s-a impus clar, în minimum de seturi, scor 6-0, 6-4. Pentru calificarea în turul 2 la Roma, Irina Begu primește 60 de puncte în clasamentul WTA, dar și un cec în valoare de 13.745 de euro. Irina Begu a urcat șase locuri în ierarhia WTA Live și ajunge pe locul 71. Va rămâne a treia jucătoare a României, după Simona Halep și Patricia Țig. Pentru Irina Begu urmează participarea la Roland Garros, turneu care va lua startul pe 27 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI