Epidemiolog celebru, mesaj dur la adresa lui Cîțu cu privire la creșterea economică a României: „De ce suntem singura țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani?”

Epidemiolog celebru, mesaj dur la adresa lui Cîțu cu privire la creșterea economică a României: „De ce suntem singura țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani?”
Medici aflați la ATI

Spitalele din România nu mai au locuri pentru pacienții cu Covid-19, fiind internați la ATI în acest moment 1750 de persoane în stare gravă. În paralel cu recordul zilnic de infectări și decese, Florin Cîțu a dat asigurări cetățenilor cu privire la îmbunătățirea traiului de viață după înregistrarea unor creșteri economice semnificative în acest an. Epidemiologul Octavian Jurma îl contrazice pe liderul PNL, susținând că mulți români nu vor mai apuca să simtă aceste creșteri, murind în chinuri și în lipsa unui sistem medical bine pregătit care să-i salveze.

„Ce beneficii economice justifică risipă această inumană de viață?”

Cunoscutul epidemiolog Octavian Jurma trage un semnal de alarmă cu privire la contrastul dintre creșterile economice cu care se laudă premierul demis, Florin Cîțu, și moartea oamenilor din spitale.

Mesajul medicului vine la scurt timp după ce Florin Cîțu a dat asigurări cu privire la creșterea salariilor minime și a amânării facturilor ca rezultat al creșterii economice de care se bucură țara noastră. Din păcate, mulți cetățeni nu vor apuca să simtă aceste avantaje economice pentru că ei mor cu sutele în fiecare zi.

Octavian Jurma se arată intrigat de modul în care beneficiile financiare ocupă un aspect mai important decât pierderea multor vieți.

„Nu, nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simți beneficiile economice, cel puțin 200.000 de români vor simți gheara morții sfârtecând plămânii și trupul lor lăsându-i cu sechele pe viață. Cel puțin 20.000 nu vor mai simți nimic în decembrie. De sărbători doar absența lor va fi simțită de cei dragi.

Copii lăsați fără părinții. Părinți lăsați fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi și profesori uciși în numele educației. Familii întregi ucise într-o săptămâna…De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipă această inumană de viață? De ce suntem singură țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani?”, se întreabă epidemiologul pe pagina sa de socializare

“Nu poți avea creștere economică când îți distrugi sistemul de sănătate”

Epidemiologul se arată dezamăgit de modul în care politicienii și-au asigurat voturile românilor, iar la nevoie, acești oameni în suferință nu primesc ajutorul promis de cei aleși. Mai mult, Octavian Jurma preconziează că până în luna decembrie vor fi luni de foc în care aceste creșteri econimice vor fi epuizate din cauza crizei sanitare care se va instala.

„Ei ne-au cerut votul că să guverneze în numele nostru spre binele nostru și vreau să știu unde e binele românilor care mor acum în cadența de metronom, câte unul la fiecare 4 minute. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viață aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieți curmate.

PS. Până în decembrie se va alege praful de creșterea asta economică, pentru că nu poți avea creștere economică cănd îţi distrugi sistemul de sănătate publica pentru asta. Criza sanitară, va deveni criza umanitară şi criza umanitară va deveni criza economică. Incredibil cata minte au cei care ne conduc cu entuziasm spre prăpastie”, a concluzionat epidemiologul Octavian Jurma.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI