11 iul. 2023 | 11:31

Emma Răducanu s-a recuperat la București, „într-un bloc din vremea comuniștilor”, după cele trei operații. Bunica ei a dezvăluit ce mâncare i-a pregătit

News
Emma Răducanu s-a recuperat la București, „într-un bloc din vremea comuniștilor”, după cele trei operații. Bunica ei a dezvăluit ce mâncare i-a pregătit

Emma Răducanu a făcut o vizită secretă la București. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că jucătoarea care a câștigat în anul 2021 US Open a fost să-și vadă bunica din România. Niculina Răducanu le-a spus jurnaliștilor ce mâncare i-a cerut nepoata ei și care a fost programul din cele câteva zile în care au stat împreună.

Emma Răducanu s-a recuperat și la București după cele trei operații din luna mai

Emma Răducanu nu joacă la Wimbledon, din cauza accidentărilor, dar va câștiga o avere pe durata turneului, bani pe care nu-i vor obține mulți dintre cei care vor munci din greu pe iarba turneului londonez. Jucătoarea cu origini românești trece printr-o perioadă grea din cauza problemelor medicale. Nu a mai jucat niciun meci din luna aprilie, după ce medicii au decis să o opereze la încheieturile ambelor mâini, dar și la gleznă. Intervențiile chirurirgicale au avut loc în luna mai.

Sportiva s-a recuperat în clinici scumpe, dar și la București, unde și-a vizitat bunica. Jurnaliștii de la Daily Mail „i-au luat urma” și au aflat o mulțime de detalii:

„Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în umilul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”.

Bunica sportivei a confirmat această poveste și a spus că a fost încântată să-și vadă nepoata. I-a gătit mâncarea ei favorită: ciorbă de legume.

„A venit doar să mă vadă pe mine, nu a vrut să vorbească cu nimeni altcineva. Nu a vrut nici măcar să-și viziteze vreunul dintre prietenii ei de aici. Era nerăbdătoare să mă vadă pentru că și eu tocmai m-am operat la ochi.

Când a venit, i s-a pus brațul într-o atelă, pentru că nu avea voie să-l miște. Nu am avut ocazia să facem prea multe lucruri, dar a vrut să viziteze mormântul bunicului ei și am făcut asta.

Am reușit să-i fac niște mâncare pe care și-o dorea. A spus că vrea să mănânce ciorbă românească de legume. Am fost la mall, am luat niște alimente pe care le dorea pentru dieta ei specială”, a spus Niculina Răducanu pentru Daily Mail.

Emma Răducanu se află pe locul doar 132 WTA, dar câștigă ani foarte mulți din contracte de publicitate. Jurnaliștii de la CNN au făcut o analiză și au spus că poate să devină prima sportivă care va obține peste un miliard de dolari. În acest moment are semnate contracte cu multe firme importante de peste 17 milioane de lire sterline, după ce anul trecut a câștigat peste 22 de milioane de lire sterline.

Emma Răducanu s-a născut la Toronto, dar tatăl său este din România, iar mama din China.

Sursa Foto: Instagram

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Imagini înfricoșătoare. Cum ar arăta un atac nuclear asupra celui mai mare oraș din Europa Occidentală. Simularea care ne dă fiori
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fiul Elodiei Ghinescu are o nouă identitate. Bunica lui nu l-a mai văzut de zece ani
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
O dau la pace? Kremlinul, anunț despre încheierea războiului din Ucraina
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Se SCHIMBĂ REGULILE la PENSIE! Anunțul Casei de Pensii pentru seniori
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro