Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV iese din grilă. Cine a luat această decizie: ”Să n-o mai lungim!”

Emisiunea lui Radu Banciu de la B1 TV iese din grilă. Cine a luat această decizie: ”Să n-o mai lungim!”
Emisiunea lui Radu Banciu iese din grila B1 TV. Cine a luat decizia?

Emisiunea moderată de Radu Banciu iese din grila B1 TV, după mai bine de 8 ani. Moderatorul oferă o serie de declarații în privința deciziei în cauză.

Emisiunea lui Radu Banciu, scoasă din grila B1 TV

Radu Banciu, moderatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”, a declarat că toată călătoria în TV se va încheia în curând, după 8 ani. Acesta, în vârstă de 49 de ani, a susținut că decizia îi aparție în totalitate și că nimeni și nimic nu-l va putea face să-și schimbe ideea. Anunțul aferent a venit după ce Banciu a citit în emisiunea din 4 iulie o scrisoare de la un fan din Statele Unite ale Americii.

„Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză, iertată-mi fie exprimarea, a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Ca să nu lungesc, vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa, adică imparţiali şi oneşti”, scria un telespectator.

Emisiunea lui Radu Banciu iese din grila B1 TV
Emisiunea lui Radu Banciu iese din grila B1 TV

„Este un anunț final”

Radu Banciu a fost cuprins de mesaj și a transmis următoarele: „Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa, pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte. Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina.

Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni”, a spus sursa citată. De asemenea, Radu Banciu a afirmat și că o să anunțe public, în direct, fără să intre în amănunte, ceea ce va urma să se întâmple. Zis și făcut! Banciu și-a șocat fanii și a renunțat la emisiune, specificând că este decizia sa și nu poate fi schimbată de nimeni și nimic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI