Emisiunea care revine la Kanal D. Mihai Mitoșeru va fi prezentator

de: Anca Lupescu
28 01. 2022

Mihai Mitșeru revine la Kanal D cu o emisiune extrem de îndrăgită. După mutarea importantă a lui Dan Negru de la Antena 1 la postul deținut de Dogan Media, se produc noi schimbări interesante. Luna februarie aduce noi emisiuni la Kanal D și îi readuce în fața publicului pe mai mulți prezentatori renumiți și vedete. De exemplu, Mihai Mitoșeru va reveni pe post cu emisiunea pe care o prezenta anterior. Însă nu e singurul show care revn. Oficialii au anunțat că o altă emisiune urmărită va începe din nou pe Kanal D.

Mihai Mitoșeru, din nou pe micile ecrane

Emisiunea Se striga darul prezentata de Gratiela Duban si Mihai Mitoseru revine la Kanal D. De altfel, fanii emisunii Ochii din umbra au motive de bucurie, pentru că și această emisiune revine din februarie.

Ambele show-ur for debuta sâmbătă, 12 februarie. Emisiunea prezentată de Mitoșeru și Grațiela Duban va fi de la ora 20:00, în timp ce show-ul prezentat de Ernest va începe de la ora 22:00.

„Distracţia e maximă, suntem alături de miri şi de familiile lor, veţi vedea că au profitat de fiecare ora de petrecere! Graţiela se descurcă foarte bine, ceea ce mă nelinişteşte; am un adversar puternic.

Dar dacă ai cu cine să concurezi, parcă tragi şi tu mai tare ca să fie plină lada de zestre”, a spus Mihai Mitoșeru.

Grațiela Duban, emoționantă înaintea emisiunii

„Am foarte mari emoţii, este un proiect foarte drag mie! Îmi plac foarte mult nunţile, e o ocazie să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur alături de ei.

Şi am un coleg pe care mă pot baza, Mihai, care este foarte competitiv! Toată echipa este foarte faină, mă simt ca într-o familie. Sunt fericită că fac parte din acest proiect”, spune Graţiela Duban conform paginademedia.

Ernest a vorbit și el despre Ochii din umbră, afirmând că natura umană nu încetează să ne uimească.

„E interesant, de multe ori şocant, cum pot oamenii gândi una şi spune sau face altceva. Veţi fi suprinşi să aflaţi nişte poveşti absolut şocante despre semenii noştri, în noul sezon Ochii din umbră. Natura umană nu încetează să ne uimească”