Emilia Ghinescu, superbă într-o rochie decoltată. Cântăreața și-a etalat trupul sculptat la sală, iar domnii au suspinat VIDEO

de: Violeta Badea
16 09. 2024

Emilia Ghinescu a făcut furori pe rețelele sociale, postând imagini senzuale într-o rochie extrem de decoltată. Cântăreața de muzică populară și-a etalat trupul sculptat la sală, impresionându-și fanii cu silueta de invidiat și bustul generos. Internauții nu au ezitat să o complimenteze pentru felul spectaculos în care arată.

Emilia Ghinescu, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale

Emilia Ghinescu a postat câteva imagini impresionante pe conturile sale de social media, unde a îmbrăcat o rochie extrem de decupată, ce i-a pus în evidență silueta și bustul generos.

Artista a pozat cu încredere, lăsându-i pe admiratorii săi fără cuvinte. Reacțiile au fost rapide, iar comentariile de apreciere au început să curgă.

Fanii vedetei nu s-au abținut să o complimenteze: ”Frumoasa mea !!!😘😘😘 Te IUBESC !!!❤️❤️”, ”Superbă 😊😇🙏”, ”Ești superbă, felicitări!”, ”Senzațională ! Frumoasă foc și o voce superbă !❤❤❤” au fost doar câteva dintre mesajele primite de cântăreață.

Transformare fizică incredibilă după despărțire

După separarea dureroasă de tatăl fiicei sale, Emilia Ghinescu a decis să își canalizeze energia asupra propriului fizic. Artista a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme, iar acum, la 45 de ani, arată mai bine ca niciodată.

”Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul.

Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 15 kilograme și apoi m-am apucat de sală”, a dezvăluit Emilia Ghinescu într-o emisiune TV.

Cu o determinare incredibilă, artista nu s-a lăsat descurajată de dificultățile vieții și a transformat despărțirea într-un nou început, concentrându-se pe sănătatea și aspectul său fizic.

Citește și Lucrul pe care Emilia Ghinescu nu vrea să îl mai facă pentru partener. Cântăreaţa a slăbit spectaculos: „Îmi este suficient”!

Pasiunea pentru fitness, parte din rutina zilnică

Emilia Ghinescu și-a găsit pasiunea pentru fitness și este mândră de rezultatele obținute. Vedeta mărturisește că merge la sală de cel puțin patru ori pe săptămână și, atunci când poate, chiar și zilnic. ”Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală”, a declarat aceasta la TV.

Motivată de fiica sa, Erica, care o însoțea inițial la antrenamente, Emilia Ghinescu a prins drag de acest stil de viață. ”Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv”, a adăugat artista, făcând aluzie la modul în care abordează orice nemulțumire legată de propria imagine.

Emilia Ghinescu este dovada vie că, indiferent de obstacolele vieții, determinarea și disciplina pot duce la rezultate spectaculoase, iar aparițiile sale uimitoare nu fac decât să confirme acest lucru.

Citește și Emilia Ghinescu, adevărul despre despărțirea de iubitul său: ”Am decis să luăm o pauză. El s-a mutat. Fiecare are partea lui de vină” EXCLUSIV!