Emilia Ghinescu, decolteu amețitor pe Instagram. Artista și-a etalat trupul perfect la sala de fitness

de: Beatrice Dumitru
23 06. 2024

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi, dar și o femeie foarte frumoasă. Deși are trei copii, artista are o siluetă de invidiat, dar pentru asta face mult sport și le-a arătat și fanilor ei acest lucru. Cum s-a fotografiat aceasta pe Instagram.

Cum s-a fotografiat Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu a trecut peste perioada grea din viața ei, după despărțirea de bărbatul cu care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului. Artista arată mai bine ca oricând și are o siluetă de invidiat. Dar pentru asta muncește mult în sala de sport și le-a arătat și fanilor săi acest lucru.

La cei 45 de ani ai săi, artista a făcut furori pe Instagram cu câteva poze în care apare la sala de sport, dar și altele în care și-a afișat decolteul amețitor. (VEZI GALERIA FOTO). Emilia Ghinescu este mama a trei copii, Erika, 18 ani, și Andrei, 26 ani, din primul mariaj, și Anastasia, 8 ani, din relația cu fostul partener, Sebastian.

S-a despărțit de iubit după 13 ani

După 13 ani de relație, Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu s-au despărțit, deși băbatul o ceruse de soție și urmau să se căsătorească. Cei doi au pus capăt relației în august 2023. Întrebată la momentul respectiv despre motivele despărțirii, artista a declarat că ea și iubitul locuiau separat, el la București, iar ea la Pitești.

”Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm. El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești. Cred că și distanța a fost o cauză, dar cred că și..

Când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină și unul care are o vină mai mult. Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare mea culpa”, declara Emilia Ghinescu în august 2023, pentru Playtech.

Nicu Paleru a fost îndrăgostit de ea

Emilia Ghinescu a dezvăluit că Nicu Paleru, partenerul ei de scenă mulți ani, a fost îndrăgostit de ea. Dar amândoi erau căsătoriți și, de aceea, relația lor a rămas doar una de prietenie. Cântăreața de muzică populară a spus despre acesta că este un om bun și sincer și că a fost alături de el în momentele grele din viață. Ei sunt prieteni de 35 de ani.

”Nicu Paleru a fost îndrăgostit de mine, a și recunoscut, dar a fost o dragoste de copii. Nicu este un om atât de bun, atât de sincer, mai rar întâlnești așa ceva și o spun cu mâna pe inimă. În momentul în care s-a îndrăgostit de mine, eu eram într-o relație cu fostul meu soț, n-aș fi putut să mă uit și la el, și la fostul soț.

Pentru mine era doar bărbatul cu care m-am căsătorit. Și Nicu a înțeles lucrul acesta. Amândoi ne-am despărțit în același timp. Eu m-am despărțit în ianuarie, el în vară, undeva în iunie sau iulie. N-am reușit”, a spus, recent, Emilia Ghinescu.