Elton John l-a dat de gol pe Michael Jackson. Ce ar fi făcut cu fiul de 11 ani al menajerei

Elton John l-a dat de gol pe Michael Jackson. Ce ar fi făcut cu fiul de 11 ani al menajerei
Elton John, detalii neștiute despre Michael Jackson. Ce ar fi făcut solistul cu fiul menajerei?

Elton John a povestit ceva incredibil. Ce ar fi făcut Michael Jackson cu fiul de 11 ani al menajerei? Celebrul star internațional l-a făcut pe colegul de breaslă să tragă o serie de concluzii despre el.

Elton John, detalii din trecut. Ce ar fi făcut Michael Jackson cu fiul menajerei?

Elton John a făcut o serie de dezvăluiri despre Michael Jackson. Celebrul cântăreț a oferit detalii neașteptate despre Regele muzicii pop despre care a spus că era bolnav mintal” și ”neplăcut de avut prin preajmă”. În cartea ‘Me’, Elton John și-a amintit de momentele în care a interacționat cu Jackson.

Cei doi s-au cunoscut pe când avea acesta 13 sau 14 ani, conform publicației The Independent. Cu toate astea, l-a descris pe solist drept ”cel mai adorabil puști pe care vi l-ați fi putut imagina”, acesta a scris, însă, că totul se schimbase în momentul în care Michael a început ”să se distanțeze de lume”, în anii care au urmat apoi.

Elton John a mai subliniat că nimeni nu ar fi știut cu exactitate ce medicamente a luat starul, dar de fiecare dată când îl întâlnea se gândea cu milă și părere de rău la starea sa care se degrada. Cel din urmă a subliniat că nu a spus nimic la modul poetic, ci credea cu adevărat că într-o perioadă anume Regele își pierduse mințile de-a binelea.

”Dumnezeu știe ce era în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente lua, dar de fiecare dată când m-am văzut cu el, în ultimii ani, mă gândeam: săracu, și-a pierdut mințile de tot”, spune Elton John. ”Și nu spun asta la modul poetic. Era bolnav psihic de-a binelea, o persoană lângă care nu te simțeai confortabil să stai”.

„Nu puteai să-l ajuți. Era pierdut în lumea lui”

”Oricât de trist era, nu puteai să-l ajuți: era pierdut în lumea lui, înconjurat de oameni care îi spuneau doar ce voia să audă”, a continuat artistul.

Elton John și-a mai amintit că Jackson ‘arăta teribil’ atunci și la o petrecere găzduită de el chiar refuzase să mănânce orice. Ulterior, artistul l-a găsit pe Jackson jucându-se jocuri video cu fiul de 11 ani al menajerei.

”L-am găsit, ore mai târziu, jucându-se jocuri video cu fiul de 11 ani al menajerei. Nu știu din ce motiv nu părea să se descurce în compania adulților”, a mai detaliat starul.

Amintim că de-a lungul timpului cântărețul a fost acuzat de abuz sexual împotriva minorilor, dar a fost achitat de toate aceste acuzații în anul 2005.