Eliminare surpriză la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a primit o nouă lovitură

Eliminare surpriză la Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu a primit o nouă lovitură
Ce concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a fost eliminat la Chefi la cutite

Lovitură dură pentru Florin Dumitrescu! Juratul de la Chefi la Cuțite a pierdut un concurent extrem de valoros. Telespectatorii au fost surprinși să afle verdictul ultimului episod din cunoscutul show de televiziune. Competiția devine din ce în ce mai strânsă.

Florin Dumitrescu, surprins! Cine a plecat acasă de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu l-a salvat pe Alexandru Bădițoaia și Vicezo Aillo a plecat în locul său, dar, de această dată, a venit rândul chefului Florin Dumitrescu să piardă un concurent extrem de important. În timp ce emisiunea se îndreaptă vertiginos către marea finală, tensiunile ating cote maxime și jurații sunt puși în siuații dureroase în care sunt nevoiți să își ia adio de la anumiți oameni din echipă.

De această dată, Ciprian Antone a fost trimis acasă. El a ajuns în fața juraților alături de Victorina Matweev, concurentă din echipa lui Sorin Bontea, dar farfuria sa a obținut un punctaj mai mic și Florin Dumitrescu a încasat o lovitură de zile mari. În continuare, juratul va merge mai departe cu Ștefan Borleanu, Keed, Florin Revesz și Cătălin Amarandei.

Florin Dumitrescu a fost extrem de supărat în momentul în care a aflat că Ciprian Antone o să fie trimis acasă. Acesta, dezamăgit de farfuria propusă de către concurent, a avut câteva replici grele de spus la adresa sa după ce a observat că preparatul făcut în proba de foc nu avea cum să fie unul câștigător.

Florin Dumitrescu: ‘Nu avea cum să treacă mai departe’

„Ciprian a făcut astăzi un preparat care, din păcate, nu avea cum să treacă mai departe și anume ciocolata topită cu sticks-uri în ea, așezată în farfurie în felul în care a fost așezată. Erau aceeași cartofi prăjiți ca în farfuria anterioară și se pare că doar unul i-a gătit, iar aici este o problemă. Ai zacuscă, ăla a băgat-o pane, mă, nu poți să o bagi puțin la blender și să zici că ai făcut sos de zacuscă, nu ai cum! Trebuie să faci ceva cu ea.”, a spus Florin Dumitrescu.

Show-ul Chefi la cuțite devine din ce în ce mai dur! În timp ce strategiile le pun bețe în roate chefilor, se pare că aceștia își pierd, rând pe rând, anumiți concurenți din echipă. Florin Dumitrescu va merge înainte de acum încolo cu 4 persoane, așa că acesta a răbufnit și a ținut să le transmită concurenților un sfat important pentru a nu mai ajunge în aceeași situație ca Ciprian Antone.

„Nu vă mai luați din farfurie unul de la celălalt niciodată! Nu mai faceți prostia asta! Ai ce ai în farfurie, aia pui! Cartofii nici nu erau pe lista ta!”, a mai spus juratul.