Eliminare surprinzătoare la Survivor România. Cine a plecat din emisiunea de la Kanal D

Eliminare surprinzătoare la Survivor România. Cine a plecat din emisiunea de la Kanal D
Eliminare neașteptată la Survivor România

Eliminare neașteptată la Survivor România! Un nou concurent a spus adio competiției sportive. Cine este acesta și ce le-a spus coechipierilor în seara votului final?

Survivor România: Eliminare meașteptată! Cine a părăsit competiția?

Acerba competiție Survivor se apropie cu pași repezi de sfârșit. Din păcate, din ce în ce mai mulți concurenți părăsesc emisiunea. De data aceasta, Asiana a fost cea care a trebuit să-și ai adio de la trofeul cel mare și de la premiul pus în joc. Cu toate astea, fanii ei sunt mândri de cât de departe a ajuns în show-ul sportiv și de cât de bine a rezistat condițiilor extreme.

Deși de acasă părea că are multă susținere, fanii Elenei de al Mandinga au fost mai mulți, așa că iubita artistă a trecut ca prin urechile acului de eliminare. Publicul a votat-o pe Elena, iar Faimoșii pierd pentru a doua oară consecutiv un meci în fața Războinicilor. Echipa albastră pune din nou mâna pe imunitate, iar adversarii sunt din ce în ce mai slăbiți de puteri. Asiana l-a votat pe Ghiță „din punct de vedere social”, Ghița a nominalizat-o înapoi. „Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”, a spus el.

Asiana Peng a fost eliminată de la Survivor România
Asiana Peng a fost eliminată de la Survivor România

Reproșuri în seara votului

Asiana și-a spus părerea la finalul serii, iar reproșurile la adresa echipei alături de care a locuit până acum nu au fost puține. Din păcate, sportiva s-a simțit trădată de la început, așa că a uitat de orice prietenii care ar putea exista în cadrul competiției și și-a urmărit scopul.

„Nu mă surprinde votul, de când sunt la Survivor trăiesc printre șerpișori. Mă simt super bine. Ideea e că, atunci când am decis să vin la Survivor România, obiectivul a fost să o fac pe mama să vadă că mă descurc și fără ea și că pot să o fac mândră. Asta mi-a fst confirmat când am câștigat proba de comunicare și am vorbit cu ea și mi-a spus că e foare mândră de mine, așa că obiectivul meu a fost îndeplinit”
Asiana Peng

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI