22 feb. 2023 | 23:28

Eliminare previzibilă la Survivor România. Concurentul care a părăsit competiția

Monden
Eliminare previzibilă la Survivor România. Concurentul care a părăsit competiția
Eliminare surprizaprevizibila la Survivor Romania. Daniel Pavel a facut anuntul

Respectând tradiția din ultimele săptămâni, ambele triburi și-au adjudecat câte o victorie în cele două jocuri de imunitate, astfel încât atât Războinicii, cât și Faimoșii au nominalizat trei persoane spre eliminare. Cine este concurentul care a părăsit competiția din Republica Dominicană.

Războinicii și Faimoșii, nominalizați spre eliminare la Survivor

Pentru a treia săptămână la rând, atât Faimoșii, cât și Războinicii au ajuns la eliminare în cadrul aceluiași consiliu.

Vedetele din tribul roșu au început cu dreptul săptămâna, învingându-i pe Războinici în ediția de luni, 20 februarie, cu scorul de 10 la 4.

Alin și Lucianna au obținut colanele de imunitate individuală, votându-i pe Alexandra Ciomag și Eduard Gogulescu. Robert Moscalu a primit cinci voturi din partea coechipierilor săi, fiind nominalizarea colectivă a grupului.

Reversul medaliei a venit în ediția de marți, 21 februarie, când al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici.

După ce au fost conduși cu scorul de 6 la 2, luptătorii din tribul albastru au avut parte de o revenire fantastică pe traseu, obținând victoria cu scorul impresionant de 10 la 7.

În consecință, Faimoșii au avut parte de un consiliu tensionat, votându-și colegii de camp. Remus Boroiu și Ada Dumitru au câștigat colanele de imunitate personală și i-au propus spre eliminare pe DOC și Kamara. Ionuț Iftimoaie este cel de-al treilea Faimos în pericol de a pleca acasă.

„Alegerea mea din această seară este alegerea unui om sincer, autentic, asumat și sensibil. Aș vrea să aleg liniștea și dragostea față de colegii mei și liniștea echipei, în defavoarea unei

masculinități toxice, bazată pe un limbaj acid, tăios, ironii, miștouri, acuze și tot ce am simțit eu în această perioadă. Nu o s-o mai lungesc. Alegerea mea este DOC.”, a declarat Remus Boroiu la Survivor.

Cine este concurentul care a părăsit concursul

Vizibil revoltat de votul primit, DOC a răbufnit la adresa fostului concurent de la Ferma:

„Am venit la acest Survivor și am întâlnit aceste caractere diverse. În mijlocul lor am întâlnit și șerpi. Șerpi cu mușchi. Printre acești oameni l-am cunoscut pe Remus, care de fiecare dată reușește să pară mai fals.

Acest lucru nu face decât să-mi activeze valorile și credința și să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe, în lupta cu balaurul și să fiu vorace din punct de vedere verbal și etic. Eu nu am frici și nu mi-e frică de nicio nominalizare a acestui caracter minuscul.

Face asta ca să protejeze un alt om, simplu, cu care am început să mă înțeleg. Am început cu badea Kamara să avem o coerență, dar acest om, domnul Dan, este exact ceea ce vedeți dumneavoastră la televizor.

Profunzimea lui e profunzimea unei bălți după ploaie. Îmi pare rău că trebuie să fiu atât de acid. Nu mi se pare drept să fiu nominalizat în aceste condiții. Doar atât este capabil colegul meu, din păcate.”, a replicat DOC la Survivor.

Publicul suveran a hotărât și, ca de fiecare dată, a avut ultimul cuvânt de spus în eliminarea concurenților. Așadar, concurentul eliminat de la Survivor 2023, miercuri, 22 februarie, este Eduard Gogulescu.

„Nu pot să spun că nu mă așteptam, dar mi-e greu să mă ridic de pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și îți scapă printre degete. Vreau să spun că așa familie frumoasă cum a fost echipa asta nu am crezut că se poate.

Sunt oameni frumoși, și pe interior, și pe exterior. Vreau să vă mulțumesc că încă mai există oameni buni și prieteni adevărați.”, a declarat tânărul la Survivor 2023.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro