19 mart. 2024 | 18:00

Eliminare neașteptată la ‘Insula de un milion’. Ce se întâmplă azi la Kanal D

Emisiuni TV
Eliminare neașteptată la ‘Insula de un milion’. Ce se întâmplă azi la Kanal D
Eliminare neașteptată la ‘Insula de un milion’. Ce se întâmplă azi la Kanal D

Insula de un milion este una dintre cele mai interesante emisiune ale momentului, care face furori încă de la prima ediție. Un eveniment ciudat a avut loc în cadrul competiției chiar în ediția trecută, deși nimeni nu se aștepta. Cine a fost eliminat și care este motivul pentru care pleacă acasă.

Cine va fi eliminat de la Insula de un milion

Insula de un milion este unul dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului. Kanal D speră să dea lovitura cu acest concept. Promite surprize mari pentru telespectatori încă din prima ediție, când au avut loc evenimente neașteptate.

Seara trecută, însă, concurenții au avut parte de provocări cărora le-au făcut față cu greu. După toate probele pe care le-au trecut, relațiile lor au început să fie dezvăluite publicului din ce în ce mai mult. Unii oameni par să aibă prieteni pe viață, în timp ce alții lucrează împreună pentru a face lucrurile mai ușoare.

De altfel, în unele cazuri, conflictele mocnesc. Concurenții își țin nervii sub control cu greu, pentru că presiunea și stresul deja au început să își spună cuvântul în cazul unora.

Niciunul dintre concurenții de pe insulă nu a dorit să îi cedeze brăţara Alexei, motiv pentru care a și părăsit competiția aseară. Aceasta a avut speranța că cineva ar putea face gestul de salvare, dar planurile nu au mers deloc conform așteptărilor sale. Atmosfera a fost liniștită, iar Alexa și-a luat rămas bun de la cei rămaşi.

 “Am observat această tendinţă la cei care sunt aleşi de Ruletă să facă  jocurile: aceea de a slăbi taberele adverse, de a nominaliza concureţii puternici, care le-ar putea pune probleme pe viitor, ceea ce este firesc. Până la urmă trebuie să scapi de un rival care ţi-ar putea crea probleme.

Vikingul a vrut să destabilizeze un nucleu al prieteniei, pentru că şi-a dat seama că acolo unde există armonie, echilibru există şi putere”, a spus Cosmin Cernat despre ceea ce se întâmplă în momentele alegerii strategiilor pe Insulă.

Prima probă le-a dat mari bătăi de cap

Prima probă a serii, „Proba nervilor de oţel”, a avut loc atât pe uscat, cât și în ocean și a necesitat abilități precum echilibrul mental, curaj și viteză de reacție. Pentru a evita frica, concurenții au fost forțați să intre cu toții într-o cuşcă, sub apă. Acesta a fost un moment crucial, în care concurenții se dezechilibrau și ar fi putut cădea.

După ce au ieșit din apă, au mai avut o probă de rezolvat: un puzzle extrem de complicat. Aceștia aveau nevoie de viteză și perspicacitate pentru a-l rezolva. Cei patru concurenți păreau epuizați și instabili după munca în ocean și în cuşca subacvatică, precum și din cauza efortulyi de a ieși din apă cât mai repede. Cu toate acestea, ei au continuat să-și îndeplinească misiunea și nu au renunțat până la final.

Blondu a ieşit învingător la Proba Nervilor de Oţel, iar ceilaţi trei concurenţi au intrat la Runda decisivă, deposedaţi de brăţări. Provocarea este una extrem de mare, pentru care vor face mari eforturi de acum înainte.

Cine face jocuri în ediția următoare

Încă o dată, Carina, Matei și Raul au fost obligați să îndeplinească o sarcină complicată. Ei trebuiau să-și demonstreze abilitățile în a împleti câte un coș din frunze de palmier, să transporte boabe de fasole cu acestea, apoi să le verse într-un bol mare.

La această probă, Carina și Maria și-au păstrat locul pe Insulă și și-au recăpătat brățările, în mod surprinzător pentru ei. Raul este în pericol de eliminare după ce a pierdut în runda decisivă. Odată cu difuzarea unui nou episod al reality show-ului, vom afla sâmbătă dacă unul dintre concurenții din Insula de 1 milion l-a salvat.

Cea mai așteptată probă din fiecare ediție este Ruleta, plină de surprize. Atunci este ales concurentul care va dezvolta strategia probei următoare. Ruleta a ales-o pe Bianca, o studentă din Cluj-Napoca, în ediția de aseară.

Acest lucru îi oferă o singură noapte pentru a decide cine dintre cei patru concurenți vor concura în ediția de sâmbătă seara. Sudicii intră în atenția ei, dar nu este clar dacă ei vor fi alegerea finală, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în competiție.

Nu ratați o nouă ediție a reality show-ului „Insula de 1 milion” sâmbătă, de la 21:00. Aflați ce strategie va folosi Bianca și dacă Raul va fi suficient de persuasiv pentru a rămâne în competiție. Sâmbăta și duminica, de la 21:00, sar și lunea, de la 20:00, este disponibil reality show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro