Elicopter prăbușit în Maramureș! O persoană a murit! Cine a descoperit tragedia

Elicopter prăbușit în Maramureș! O persoană a murit! Cine a descoperit tragedia
Elicopter prăbușit în Maramureș

Un elicopter s-a prăbușit în zona montană din localitatea Săpânţa, judeţul Maramureş. În urma accidentului aviatic, o persoană și-a pierdut viața. Aparatul de zbor nu avea niciun însemn, ceea ce poate însemna că pilotul a violat spațiul aerian român.

Descoperirea a fost făcută joi de un cioban, care a anunțat autoritățile că un elicopter s-a prăbușit în munții din apropierea localității Săpânța, din Maramureș. Este vorba despre un model K 26, de producție rusească. Acesta este folosit în România pentru a stropi plantațiile cu soluţii, pentru fertilizare și combaterea dăunătorilor culturilor agricole.

Zona în care s-a produs accidentul aviatic este una greu accesibilă. Până la ora transmiterii știrii, autoritățile nu au reușit să afle identitatea bărbatului care a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru necropsie.

Dosar penal după ce un elicopter s-a prăbușit în Maramureș

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în zona Săpânţa, a fost găsită o persoană decedată. Până în prezent, aceasta nu a fost identificată. Se efectuează cercetări pentru identificarea persoanei şi stabilirea circumstanţelor în care a survenit decesul”, a declarat Florina Meteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

În cauză a fost deschis un dosar penal. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Urmăriți Playtech.ro și pe