10 mai 2023 | 20:13

Elena Merișoreanu, mesaj dur pentru Deea și Dinu Maxer, care și-ar fi refăcut prea repede viața sentimentală: „Copiii vor avea de suferit” EXCLUSIV

Monden
Elena Merișoreanu, mesaj dur pentru Deea și Dinu Maxer, care și-ar fi refăcut prea repede viața sentimentală: „Copiii vor avea de suferit” EXCLUSIV
Elena Merișoreanu, mesaj dur pentru Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer s-au afișat public cu alte persoane, la scurt timp după neașteptatul lor divorț. Prin urmare, nu mai e loc de împăcare. Solista de muzică populară Elena Merișoreanu, care le-a fost ca o mamă celebrilor artiști, susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că, din toată această poveste tristă, copiii lor vor avea cel mai mult de suferit: „Păcat!”.

Deea și Dinu Maxer s-au afișat mult prea repede cu alte persoane, după divorț? Ce spune Elena Merișoreanu

Dinu și Deea Maxer și-au refăcut rapid viața sentimentală, la nici două luni de la despărțire. Dinu a fost cel care a „spart gheața”, afișându-se public cu o femeie superbă, de care însă s-a și despărțit, între timp. Iar Deea postează fotografii în ipostaze romantice, alături de un tânăr fără obligații, deloc bogat, și despre care apropiații lui susțin că ar lucra într-un service auto.

La aflarea veștii că foștii soți Maxer și-au găsit atât de repede înlocuitori, solista de muzică populară Elena Merișoreanu ne-a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri:

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională. Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.

Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor”.

Deea și Dinu Maxer au doi copii, pe Andreas, în vârstă de 12 ani, și pe Maysa, în vârstă de 3 ani.

Elena Merișoreanu merge la estetician și la 75 de ani, ca să scape de riduri

Elena Merișoreanu a ținut dintotdeauna la imagine. Chiar și acum, la 75 de ani, ea bate la ușa medicului estetician, pentru mici intervenții la nivelul tenului:

„Mă duc la estetician, dragă, să mai fac și eu un retuș, mici injecții, pe șanturile de la nas, de la gură, dar și în frunte. Îmi place tot timpul să mă aranjez. Păi, se duc alea tinere, nu mă duc eu, la 75 de ani?

În tinerețe, pe vremea când eu îmi tatuam sprâncenele și buzele, în America, nici nu se știa în România de așa ceva. Toți credeau că mă fardez de la prima oră a dimineții. Însă așa arăt eu, machiată. Aveam nevoie, mai ales în turnee. Păi, de exemplu, dormeai la hotel, iar dimineața trebuia să cobori la cafea. Cine mai avea timp de machiat?

Așa, ești aranjată mereu. De altfel, nepoții nici nu suportă să mă vadă nevopsită la păr. Nepotul mi-a zis: „Buni, ți-a crescut părul alb, fă ceva, că mă deprimi!”. Ei sunt obișnuiți cu mine aranjată mereu”.

Elena Merișoreanu sărbătorește, pe 21 mai, de ziua numelui, la Roma

Elena Merișoreanu revine pe scenă, la cinci luni de la operația la genunchi. Mai mult, de ziua numelui, ea va cânta la Roma, pentru românii din diaspora:

„Pe 21 mai, de Sf. Constantin și Elena, o să petrec într-un cadru extraordinar, la Roma. O să fie un spectacol cu lume multă, cu artiștii Georgel Nucă și cu Sofia Vicoveanca. Tradițiile și dorul de țară îi adună pe români acolo, o să fie petrecere mare, cu mici, fasole, cozonac, chiar pe 20 și pe 21 mai, la Roma.

Mă serbez pe scenă, de-abia așteaptă lumea să mă vadă. M-a dezamăgit însă faptul că sunt acolo mulți copii mici care nu știu limba română. Îi mai întreb pe părinții lor români de ce nu îi învață, dar am primit acest răspuns: „Când să vorbim cu ei în română, doamnă? Că plecăm la muncă la 5 dimineața și venim la 9 seara!”. Nu au timp să se ocupe de ei”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Este interzis pentru cei care stau la parter. Decizie pentru proprietarii de apartamente
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro